
به گزارش
ایکنا؛ به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم درآیین هفدهمین جشنواره برگزیدگان پایان نامههای برتر قرآنی کشور ضمن تبریک به برگزیدگان این جشنواره گفت: بیتردید در مجموعه فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی نظام آموزش عالی کشور، فعالیتهای قرآنی از جایگاه مهمی برخوردار است، زیرا از هر زاویه که به این مقوله ورود کنیم، استفاده از دانش قرآنی میتواند مهمترین زمینه الهام بخشی درسایر دانشها را فراهم کند.
وی با تاکید بر اینکه باید نگرش استفاده از دانش قرآنی را در بخشهای مختلف جامعه گسترش دهیم، گفت: در عرصه فعالیتهای قرآنی چه درعرصههای آموزشی، پژوهشی و ترویجی زمینه کار و فعالیت فراوان است و اگر به دنبال آن هستیم که از فضای مطلوب اجتماعی و فرهنگی برخوردار باشیم لازم است فعالیتهای قرآنی را در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی تقویت کنیم.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم به برخی از هنجارهای موجود در جامعه اشاره کرد و گفت: اگر بپذیریم آنچه که در قرآن آمده، میتواند مهمترین راهنمای زندگی بشر باشد، آنگاه حساسیتها و توجهها به تقویت فعالیتهای قرآنی در رشتههای تحصیلی و سایر علوم افزایش مییابد.
وی افزود: در بسیاری از رشتههای علوم انسانی مانند روانشناسی و جامعه شناسی میتوانیم شاهد اثربخشی مطلوب فعالیتهای قرآنی باشیم.
غفاری به نحوه انتخاب پایان نامههای برتر قرآنی اشاره کرد و افزود: بر اساس فراخوان اعلامی در بهمن ماه سال ۱۳۹۶ از دانشگاهها، تعداد ۲۶۷ پایاننامه به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که از این تعداد، ۵۶ مورد مربوط به رسالههای دکتری و ۲۱۱ مورد مربوط به رسالههای کارشناسی ارشد بودند که توسط هیئت داوران جشنواره مورد ارزیابی قرار گرفت.
وی افزود: پایان نامهها توسط ۴ داور که اغلب داوران را استادان دانشگاهها با مرتبههای علمی دانشیاری و استاد تمام تشکیل میدادند مورد ارزیابی قرار گرفت و از این میان ۵ رساله در مقطع دکتری و ۵ رساله در مقطع کارشناسی ارشد برگزیده شد.
یادآور میشود در این آیین از برگزیدگان هفدهمین جشنواره پایان نامههای برتر قرآنی کشور تقدیر و تجلیل شد.
انتهای پیام