کد خبر: 3742389
تاریخ انتشار : ۰۷ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۸
حسینی تأکید کرد:

لزوم به‌روزرسانی حوزه‌های علمیه متناسب با پیشرفت‌های علمی

گروه سیاست و اقتصاد ــ امام جمعه خرم‌دره گفت: حوزه‌های علمیه باید به‌روز باشند تا بتوانند به نیازهای علمی جامعه متناسب به پیشرفت‌های جوامع پاسخ مناسبی بدهند.

حوزه‌های علمیه باید به روز باشند
به گزارش ایکنا، از زنجان، حجت‌الاسلام سید‌علی حسینی، امام جمعه خرم‌دره روز گذشته، 6 شهریور‌ماه در جشنواره شهید رجایی خرم‌دره با بیان اینکه مسئولان معصوم نیستند و ممکن است اشتباهاتی داشته باشند، عنوان کرد: مسئولان باید انتقادهای مردم را بشنوند و در رفع مشکلات اهتمام داشته باشند.
وی با تأکید بر اینکه در انتقاد از افراد نباید حرمت‌ آنها شکسته شود، اظهار کرد: نشانه گرفتن عزت و آبروی افراد کار مذموم و غیرپسندیده‌ای در اسلام است.
این مسئول با تاکید بر اینکه انتقادات مغرضانه موجب عزت فرد گوینده نمی‌شود، اظهار کرد: انتقادات باید سازنده باشد تا موجب پویایی مدیران شود و تشویق مدیران کارآمد نیز باید مدنظر قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه انقلاب ما ثمره خون هزاران هزار شهید گلگون‌کفن است، ادامه داد: برای پیروزی انقلاب ما از سال 42 شهید تقدیم کرده‌ایم و به همین علت انتظار در جامعه اسلامی ما از مدیران بیشتر است.
امام جمعه خرم‌دره مدیران باید به روز باشند اظهار کرد: در روند خدمت‌رسانی به مردم باید تلاش شود از حجم بروکراسی‌های اداری کاسته شود و اهتمام بیشتری در زمینه راه‌اندازی دولت الکترونیک وجود داشته باشد.
وی به روز بودن را از نیازهای حوزه‌های علمیه برشمرده و گفت: حوزه‌های علمیه باید به روز باشند تا بتوانند پاسخگوی مسائل جدید علمی مانند رحم اجاره‌ای، کشت سلولی و پیوند عضو که در زمان پیامبر وجود نداشت باشند.
حسینی با تأکید بر اینکه کارمندان و مدیران دولتی باید در مسیر بهره‌وری بیشتر حرکت کنند، اظهار کرد: ادارات ما با حرکات جهادی باید هر روز کارآمدتر از قبل باشند.
انتهای پیام
captcha