کد خبر: 3743710
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۷

دومین یادواره شهدای کارگری استان کرمان برگذار می‌شود

دومین یادواره شهدای کارگری استان کرمان برگذار می‌شود گروه سیاست و اقتصاد - رئیس ستاد یادواره شهدای کارگری استان کرمان از برگزاری دومین یادواره شهدای کارگری استان کرمان در 18 شهریورماه سال جاری خبر داد.

به گزارش ایکنا از کرمان، علی‌اکبر مشرفی، رئیس ستاد یادواره شهدای کارگری استان کرمان دیروز دوشنبه، 12 شهریور در نشست خبری به مناسبت دومین یادواره شهدای کارگر استان کرمان گفت: متأسفانه 30 سال از اتمام جنگ تحمیلی می‌گذرد و شهدای کارگری واحدهای تولیدی استان کرمان ما در این 30 سال مغفول واقع شده‌اند.
وی افزود: در سال گذشته از خانواده‌های 30 شهید نامدار عرصه کارگری استان کرمان تقدیر به عمل آمد که در این راستا در سال جاری با 36 خانواده شهید کارگری دیدار و گفت‌وگو خواهیم کرد.
رئیس ستاد یادواره شهدای کارگری استان کرمان از برگزاری دومین یادواره کارگری استان کرمان در روز 18 شهریورماه سال جاری در محل پارک مادر شهر کرمان خبر داد و بیان کرد: سعی داریم برنامه‌ای در خور شهدای کارگر استان کرمان برگزار کنیم.
وی با بیان این مطلب که قشر کارگر از ابتدای انقلاب در خط مقدم انقلاب بوده، هستند و خواهند بود، اظهارکرد: کارگران در زمان دفاع مقدس نیز در خط مقدم جنگ حضور داشتند و درصد بسیار بالایی از شهدای کشور از کارگران بودند.
مشرفی با تأکید برآنکه کارگران در 8 سال دفاع مقدس تفنگ به دوش در خط مقدم جنگ و آچار به دست در زمان جنگ اقتصادی بوده‌ و هستند، تصریح کرد: همواره قشر کارگر ما گوش به فرمان امام راحل و مقام معظم رهبری خواهند بود.
انتهای پیام

captcha