کد خبر: 3743814
تاریخ انتشار : ۱۲ شهريور ۱۳۹۷ - ۲۳:۰۰
مدیرکل بنیاد شهید گیلان:

بنیاد شهید گیلان 32 هزار ایثارگر را تحت پوشش دارد

گروه اجتماعی- پاکاری، با بیان اینکه در گیلان 32 هزار ایثارگر را تحت پوشش داریم، تصریح کرد: ارائه خدمات بنیاد شهید به خانواده های شاهد و ایثارگر نیز تسری پیدا می کند و در حال حاضر وظیفه خدمتگزاری به یک جامعه 120 هزار نفری را بر عهده داریم.

بنیاد شهید گیلان 32 هزار ایثارگر را تحت پوشش دارد

به گزارش ایکنا از گیلان، عبدالله پاکاری، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان امروز، 12 شهریور در مراسم تقدیر و تجلیل از جانبازان 70 درصد قطع نخاعی استان گیلان که در زیباکنار انزلی برگزار شد، هدف از برگزاری این مراسم را ایجاد یک فضای صمیمی برای یادگاران دفاع مقدس دانست و اظهار کرد: اینگونه برنامه ها فرصت دیدار با جانبازان و ایثارگران عزیز را برای ما مسئولان که مشغله کاری داریم، فراهم می کند.

وی با اشاره به مشارکت انجمن نخاعی استان با بنیاد شهید، افزود: تشکل های ایثارگری رفته رفته جایگاه خودش را در مجموعه بنیاد شهید پیدا کرده و طی سال های اخیر تعامل خوبی با ایثارگران وجود داشته است.

مدیرکل بنیاد شهید گیلان اضافه کرد: تاکنون برنامه هایی که با مشارکت و همکاری تشکل های ایثارگری چه در قالب مناسبت های مختلف و چه در پیشبرد اهداف بنیاد و رسیدگی به مشکلات ایثارگران اجرا کرده ایم، از کیفیت بیشتری برخوردار بوده است.

این مقام مسئول، با اشاره به محدودیت های بنیاد شهید در ارائه خدمات به خانواده های شاهد و ایثارگر، گفت: بنیاد با حجم بالایی از مسائل و مشکلات جامعه ایثارگری مواجه است و برخی از حوزه ها روز به روز نیازمند توجه بیشتری هستند.

وی با بیان اینکه در گیلان 32 هزار ایثارگر را تحت پوشش داریم، تصریح کرد: ارائه خدمات بنیاد شهید به خانواده های شاهد و ایثارگر نیز تسری پیدا می کند و در حال حاضر وظیفه خدمتگزاری به یک جامعه 120 هزار نفری را بر عهده داریم.

پاکاری، رفع مشکلات ایثارگران را نیازمند یک عزم جدی و اراده ملی و همگانی دانست و متذکر شد: مشارکت خود ایثارگران و خانواده های آنان می تواند کمک قابل توجهی به حل بخشی از مشکلات کند.

مدیرکل بنیاد شهید گیلان، با اشاره به جایگاه معنوی جانبازان و اثربخشی آنان در عرصه های اجتماعی و اجرایی، اظهار کرد: خوشبختانه طی سال های اخیر ظرفیت های قانونی خوبی در قالب قانون برنامه ششم و قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران ایجاد شده است.

وی اشغال فرزندان را یکی از دغدغه های اصلی خانواده های شاهد و ایثارگر دانست و افزود: مجلس شورای اسلامی دولت را مکلف کرده در طول برنامه ششم وضعیت اشتغال فرزندان شهدا و جانبازان 70 درصد را ساماندهی کند لذا دستگاه ها وظیفه اعمال قانون دارند.

پاکاری، با بیان اینکه همسران و فرزندان ایثارگران بخش قابل توجهی از مشکلات را بر عهده دارند، یادآور شد: خانواده های شهدا و ایثارگران مصداق بارز و واقعی ایثار و فداکاری هستند و بی تردید اجر آنان کمتر از شهدا و ایثارگران نیست.

انتهای پیام

captcha