کد خبر: 3744262
تاریخ انتشار : ۱۴ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۰

اختتامیه مسابقات قرآن بانوان شاغل، همسران و فرزندان آجا/ داروی درمان ناامیدی جامعه در داروخانه قرآن است

گروه مسابقات ــ حجت‌الاسلام ماندگاری در مراسم اختتامیه هجدهمین دوره مسابقات قرآن بانوان شاغل، همسران و فرزندان آجا گفت: با استفاده از داروخانه قرآن می‌توانیم درد نا‌امیدی امروز جامعه را درمان کنیم. درواقع با سه رهنمود، تمسک به قرآن و عترت، پشتیبانی با توکل و توسل و آینده روشن می‌توان ناامیدی را به امید تبدیل کرد.

به گزارش ایکنا؛ مراسم اختتامیه هجدهمین دوره مسابقات قرآن بانوان شاغل، همسران و فرزندان آجا صبح امروز چهارشنبه، ۱۴ شهریورماه با حضور مسئولان و فرماندهان در مرکز فرماندهی آموزش‌های هوایی شهیدخضرایی برگزار شد.

این مراسم با قرائت قرآن کریم توسط مهدی هدایتی‌فر و اجرای سرود ملی توسط گروه موزیک ارتش آغاز شد و در ادامه، حجت‌الاسلام محمدمهدی ماندگاری، مفسر قرآن کریم به سخنرانی پرداخت و طی سخنانی گفت: دردی در جامعه به نام نارضایتی وجود دارد که این نارضایتی عمومی در همه اقشار و صنف‌ها است که اگر این نارضایتی با ناامیدی همراه شود، به تهدید تبدیل می‌شود و این تهدید همه خانواده‌ها و نظام جمهوری اسلامی را درگیر می‌کند.

این مفسر قرآن ادامه داد: در حال حاظر به علت وضع نابسامان اقتصادی جامعه نارضایتی موجود است و دشمن قصد دارد تا ناامیدی را به مردم القا ‌کند. اما این ناامیدی، نارضایتی و تهدید با قرآن به فرصت تبدیل می‌شود. اگر در این وضع تلاش کنیم و امیدوار هم باشیم، بهترین فرصت را به‌دست‌ می‌آوریم.

ماندگاری بیان کرد: در زمان جنگ و اسارت نارضایتی بود اما اسرا با توکل و امیدواری در اسارت به حافظ و قاری قرآن تبدیل شدند، یعنی توانستند با امیدواری تهدید را به فرصتی برای قرآنی شدن تبدیل کنند. امام(ره) در آن زمان مردم را به پیروزی و نصرت امیدوار می‌کرد.

با استفاده از داروخانه قرآن درد نا‌امیدی امروز جامعه را درمان کنیم

وی اظهار کرد: با استفاده از داروخانه قرآن می‌توانیم درد نا‌امیدی امروز جامعه را درمان کنیم. درواقع با سه رهنمود از قرآن می‌توان ناامیدی را به امید تبدیل کرد. اولین رهنمود این است که انسانی که چاره دارد، حق ناامید شدن ندارد و خداوند برای مردم چاره‌های بسیاری آورده است. اسلام، قرآن و ولایت چاره‌های هستند که با کمک آن‌ها اجازه ناامید شدن نداریم.

تمسک به قرآن، عترت و ولایت اولین چاره ناامیدی است

این کارشناس مذهبی خانواده افزود: تمسک به قرآن، عترت و ولایت اولین چاره ناامیدی است که اگر قرار است قرآن و عترت چاره ما باشد، باید شش قدم برداشت. ابتدا باید قرآن را باور کنیم و به این کتاب آسمانی شک نکنیم، تلاوت قرآن، تدبر در قرآن، عمل به قرآن، توصیه قرآن به دیگران و دفاع از قرآن شش چاره قرآنی تبدیل ناامیدی به امیدواری است. حال اگر کسی بپرسد چگونه با این شش راه می‌توانیم مشکل اقتصادی روز را حل کنیم؟، با کمک از تدبر در قرآن کریم در دو جمله این سؤال را پاسخ می‌دهیم که حرام نخورید، حلال را هم تنها نخورید که اگر به این دو جمله توجه شود، مشکل اقتصادی نیز حل می‌شود.

وی در تفسیر این دو جمله گفت: اگر در خانواده یاد بگیریم که حلال بخوریم، زمانی هم که مسئولیت به دست بگیریم، حلال می‌خوریم و با حرام‌خواران نیز مقابله خواهیم کرد و اگر انفاق و صدقه بدهیم، دیگر فقیری در جامعه باقی نخواهد ماند.

این مفسر قرآن در رابطه با ویژگی‌های خانواده قرآنی تصریح کرد: خانواده قرآنی، خانواده‌ای است که مردهای آن داری محبت، عدالت، گذشت و سخاوت و خانم‌های آن صالح، مطیع همسر و حافظ آبروی مردانشان باشند و فرزندان نیز ادب، احترام و اطاعت را نسبت به خانواده داشته باشند.

پشتیبان، دومین عاملی که ناامیدی را به امیدواری تبدیل می‌کند

ماندگاری افزود: دومین عاملی که ناامیدی را به امیدواری تبدیل می‌کند، پشتیبان است، توکل و توسل دو پشتیبانی است که قرآن برای ما گذاشته است.

آینده روشن سومین عاملی که ناامیدی را به امیدواری تبدیل می‌کند

این معلم قرآن بیان کرد: سومین عاملی که ناامیدی را به امیدواری تبدیل می‌کند، آینده روشن است و کسی که آینده روشنی دارد، حق ناامیدی ندارد و قرآن آینده روشنی را برای ما تعیین کرده است.

وی در پایان سخنان خود گفت: لذا به دلیل اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی چاره‌اش قرآن و عترت، پشتیبانش توکل و توسل و آینده و چشم‌اندازش ظهور است، هیچ‌گاه در جامعه اسلامی ناامیدی نخواهیم نداشت.

گزارش ایکنا حاکی از این است که، امیر سرتیپ نصیرزاده فرمانده نیروی هوایی، حجت‌الاسلام حسینی، رئیس سازمان عقیدتی ــ سیاسی ارتش و نماینده ولی‌ فقیه، حجت‌الاسلام قاضی، رئیس اداره عقیدتی ــ سیاسی نهاجا، حجت‌الاسلام روشندل، رئیس اداره عقیدتی ــ سیاسی پدافند، حجت‌الاسلام صنعت‌پور، رئیس اداره عقیدتی ــ سیاسی ستاد آجا و جمعی از فرماندهان و مسئولان دیگر ارتش میهمان این جلسه بودند که در پایان جلسه از مربیان و نفرات اول رشته‌های این دوره تجلیل کردند.

یادآور می‌شود؛ این دوره از مسابقات از روزیکشنبه، 11 شهریورماه به مدت سه روز با حضور بیش از ۵۰۰ شرکت‌کننده در دو بخش بانوان شاغل و خانواده‌های کارکنان در رشته‌های حفظ 1 جزء، حفظ 3 جزء، حفظ 5 جزء، حفظ 10 جزء، حفظ 20 جزء، حفظ 25 جزء، قرائت ترتیل و مفاهیم سطح یک، مفاهیم سطح دو، ویژه بانوان شاغل و قرائت ترتیل همسران، مفاهیم فرزندان و همسران در سطح یک، مفاهیم همسران سطح دو و حفظ 1، 3، 15، 20، و 30 جزء ویژه فرزندان بالا 15 سال و زیر 15 سال و همچنین قرائت و ترتیل برگزار شد.

انتهای پیام

 

captcha