به گزارش خبرنگار ایکنا؛ هجدهمین اجلاس سراسری بسیج اساتید امروز ۱۴ شهریورماه، با حضور سردار غیبپرور، رئیس سازمان بسیج مستضعفین، آیتالله مصباح یزدی، رئیس موسسه امام خمینی(ره)، حجتالاسلام رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، محمدباقر قالیباف، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در تالار فردوسی دانشگاه تهران آغاز به کار کرد.
محمدباقر قالیباف، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز با حضور در این مراسم به ایراد سخنرانی پرداخت و با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران برخاسته از فرهنگ قرآن، اهل بیت(ع) و اسلام بوده و دستاوردهای متعددی نیز داشته است، گفت: روحیه ظلم ستیزی، مبارزه با استکبار و خدمت به مستضعفان از ویژگیهای ذاتی انقلاب اسلامی ایران بوده است.
وی با تأکید بر اینکه چنین انقلابی که از این ویژگیهای ارزشمند، برخوردار است به طور حتم دشمنان بسیاری دارد، گفت: برخی میگویند چرا انقلاب اسلامی به دنبال دشمن تراشی است، باید به آنها بگوییم ما به دنبال صراط مستقیم و فرهنگ اسلامی و انسانی هستیم، اگر سایرین با این امر در تضاد هستند باید با آنها کنار بیایم تا دشمن تراش محسوب نشویم؟ این ذات انقلاب است که از مکتب غدیر و عاشورا کسب کرده و پایبند آن خواهد ماند و کوتاه نمیآید. طبیعی است که وقتی چنین نگاهی قدرت سیاسی را به دست گیرد با جنگ و تحریم از سوی دشمنان مواجه میشوند.
قالیباف با اشاره به اینکه در دهه چهارم انقلاب اسلامی دشمنان در دو عرصه با ما در حال جنگ هستند، گفت: یکی در عرصه اقتصادی و دیگری در عرصه جنگ رسانهای؛ آنها میخواهند ما را از هدف اصلی انقلاب اسلامی دور کنند. دشمن قصد دارد ناکارآمدیها و اشکالات را دستاویز قرار دهد و اهداف را از آرمانهای انقلاب دور کند.
وی در ادامه گفت: برخی کشورها و حکومتها که مدعی استقلال اقتصادی و سیاسی هستند اما با یک توئیت به هم میریزند. اما مردم ما 40 سال است با انواع دسیسهها روبرو شدهاند اما ایستادگی کردند و مستقل ماندند. امروز انقلاب اسلامی در بعد آرمانهای خود در استقلال، آزادی، جمهوریت و مردم سالاری و اسلامیت خود به بهترین شکل ممکن قابل دفاع است، پس چرا باید در برخی نشستها نسبت برخی از اینها گفته شود پاسخی نداریم؟ قبل از انقلاب اسلامی همه ارتشهای عربی جمع شدند که مقابل اسرائیل بایستند اما نتوانستند. اما فرهنگ اسلامی و مبارزه با ظلم به گونهای شکل گرفت که در جنگ ۳۳ روزه هژمونی آمریکا را بهم زدند.
قالیباف به حوزه ناکارآمدی و اشکالاتی که ما در عرصههای کارکردی داریم و دشمن آن را دستاویز قرارداده است اشاره و عنوان کرد: منشأ این مشکلات در مسائل کارکردی و عملکردی است و ربطی به آرمانهای انقلاب ندارد. اینجا، جایی است که دشمن در جنگ رسانهای خود در جهت تضعیف روحیه عمومی برآمده تا نا امیدی را به جامعه تزریق کند. در همین حوزه عملکردی خودمان دو ضعف جدی داریم، یکی ضعف ساختاری و اداری و دوم ضعف مدیریتی.
وی به مقایسه مشکلات ما در دهه اول انقلاب و دهه چهارم پرداخت و گفت: در دهه اول بحران جنگ بود اما در دهه چهارم بحران اقتصادی است. ما آن روزها در میدان جنگ می شنیدیم که جلوی دشمن نمیشود ایستاد و ما باید با آنها حرف بزنیم. این یعنی امید ما به بیرون است. امروز نیز همین اتفاق در حال رخ دادن است و برخی میخواهند راهکار حل مشکلات اقتصادی را مسائل سیاسی بیان کنند. اگر دهه نخست انقلاب را با امروز در جنگ اقتصادی مقایسه کنیم مشابهتهای این دو را متوجه میشویم.
بیعدالتیهایی که به پای انقلاب مینویسند
وی ادامه داد: در سال حدود ۳۳۰ هزار میلیارد تومان سود پول به صاحبان سرمایه داده میشود و هیچ مالیاتی برای اینها وجود ندارد. بیش از ۴۰ میلیون حساب بانکی وجود دارد. وقتی آنها را آنالیز میکنیم متوجه میشویم این ۳۳۰ هزار میلیارد تومان سود متعلق به یک درصد است. کسی که چند 10 میلیارد سپرده دارد مالیاتی نمیدهد اما از یک جوان تحصیل کرده که فلافل فروشی زده بیشتر از درآمدش مالیات میگیریم و این بی عدالتی به پای انقلاب نوشته میشود.
قالیباف با تأکید بر اینکه مشکلات اقتصادی راه حلهای کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت دارد، گفت: سامان دادن ارز قابل انجام است. توزیع و کنترل عرضه در این شرایط قابل انجام است. در شرایط سخت و تورمی امروز حداقل شش میلیون خانوار ما زیر این تورم له میشوند اما ما میتوانیم در کوتاه مدت چارهای بیاندیشیم و تا پایان همین دولت تا سال 1400 به ثبات و آرامش دست یابیم.
وی تصریح کرد: اگر این اتفاق تا کنون رخ نداده بخاطر وجود دو دیدگاه است چرا که در حوزه اقتصاد دو نگاه وجود دارد؛ یک نگاه میگوید اقتصاد راه حل اقتصادی دارد و یک نگاه میگوید اقتصاد راه حل سیاسی دارد. آنان که به دنبال راهکار سیاسی برای مشکلات اقتصادی هستند اشتباه میکنند. امروز هر کسی که کشور، اسلام وانقلاب را دوست دارد باید در کنار دولت بماند و برای رسیدن به آرامش کمک کند به شرط آنکه دولت چاره حل مشکلات اقتصادی کشور را راهکارهای اقتصادی بداند.
سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین رستمی، نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاهها نیز به ایراد سخنرانی پرداخت و گفت: آرزوهای به گور رفته دشمن از ابتدای انقلاب، امروز بر زبانش آمده است. اگر اهل پایمردی، مقامت و ایستادگی باشیم بنا به سنت قرآن پیروز خواهیم بود.
وی با بیان اینکه خداوند به انسانهایی که اهل کار نباشند وعده نصرت نداده است، گفت: بنا به فرموده مقام معظم رهبری اساتید باید محل مراجعه دانشجویان باشند. برای رسیدن به فتح و ظفر چه کسی شایستهتر از اساتید بسیجی است. دانشجویان انقلابی نباید از استاد انقلابی جلوتر باشد بلکه باید استاد به عنوان مقتدا ظاهر شود.
ستاد راهبردنگاری دهه پنجم انقلاب اسلامی
بنابر گزارش ایکنا، در هجدهمین اجلاس سراسری بسیج اساتید از ستاد راهبردنگاری دهه پنجم انقلاب اسلامی نیز رونمایی به عمل آمد و سید مصطفی مصلحزاده به عنوان دبیر این ستاد انتخاب شد.
بر اساس گزارش ایکنا از دیگر بخشهای این مراسم تقدیر از اساتید بود. تجلیل از دکتر احمد رهدار، عضو هیت علمی دانشگاه باقرالعلوم و مهدی جمشیدی، عضو هیت علمی پژهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی بخاطر خدمات ارزنده برای اسلامی سازی و تحول در علوم انسانی از جمله بخشهای این مراسم بود. همچنین از عزت الله مطهری (عزتشاهی)، سید مصطفی اندرزگو فرزند شهید اندرزگو، و مدیر پروژه جنگنده ملی کوثر نیز به عنوان خادمین انقلاب تجلیل به عمل آمد.
انتهای پیام