کد خبر: 3746615
تاریخ انتشار : ۲۲ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۳

نیروهای مسلح ضامن حفظ و بقای نظام هستند

گروه سیاسی- رئیس کل دادگستری استان کردستان گفت: نیروهای مسلح ضامن حفظ و بقای نظام اسلامی هستند و باید عاری از منکرات باشند لذا باید روز به روز بیشتر با امر به معروف و نهی از منکر آشنا شوند و هم خود و هم خانواده‌شان را در برابر آسیب‌ها مسلح کنند.

نیروهای مسلح ضامن حفظ و بقای نظام هستند

به گزارش ایکنا از کردستان، علی اکبر گروسی، رئیس کل دادگستری استان کردستان در همایش تجلیل از فعالان امر به معروف و نهی از منکر یگان‌های نظامی و دستگاه های قضایی استان که امروز،۲۲ شهریورماه در دادگستری استان برگزار شد، اظهار کرد: حادثه عاشورا یک حادثه عجیبی بود با وجود اینکه بزرگان و نویسندگان زیادی در وصف آن بسیار قلم‌فرسایی کردند اما هنوز کشف نشده که چرا و چگونه روی داد و چرا با فرزندان پیامبر اینگونه برخورد خشمی شد.
وی افزود: برخورد با امام حسین(ع) و یارانش به جرم اجرای امر به معروف و نهی از منکر، برپا داشتن تعالیم پیامبر و بازگردندان آیین پیامبر(ص) و ارزش‌های اسلام بود.
رئیس کل دادگستری کردستان اعلام کرد: ما باید این وقایع را برای نسل‌های آینده بیان کنیم و امروز باید برای حوادث در پیش رو و برخورد با یزیدهای زمان از حادثه کربلا درس عبرت بگیریم.
امر به معروف و نهی از منکر بسیار بحث متعالی است
گروسی با اشاره به اینکه امر به معروف و نهی از منکر بسیار بحث متعالی است، بیان کرد: این فریضه فقط مختص نظام اسلامی نیست و در تمام جهان قوانین و ارزش های برای مردم تعیین شده است که نباید از آن تخطی کنند.
وی با اشاره به اینکه در اجرای امر به معروف و نهی از منکر حوزه نظام اسلامی یک حوزه گسترده‌تر و ویژه‌تر است، عنوان کرد: در کشورهای غربی ارزش‌های و آدابی دارند که همگان باید تابع این ارزش های باشند اگر کسی از آن تخطی کند با او برخورد می‌شود.
رئیس کل دادگستری استان کردستان عنوان کرد: در انقلاب اسلامی علاوه بر امور اصلی امر به معروف و نهی از منکر، ارزش‌ها و هنجارهایی مانند احترام به والدین و ... در جامعه ما وجود دارد که قانون نیست اما هم مکلف به رعایت آن هستند که در صورت عدم انجام آن با آنها برخورد می‌شود.
اجرای امر به معروف و نهی از منکر باید از جای آسیب‌پذیرتر صورت گیرد
وی قانون اساسی را اصول اولیه دانست و ادامه داد: در قانون اساسی همه مکلفیم امر به معروف و نهی از منکر کنیم البته دامنه کار طولانی است اما باید از جایی که آسیب‌پذیری زیاد و موجب ویرانی بیشتری شده و قانونگذار تعیین کرده که اقدام به اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر کنیم.
گروسی با اشاره به اینکه شیوه برخورد با امر به معروف و نهی از منکر سال به سال باید تغییر کند، افزود: دامنه، نوع و پیچیدگی هجمه، بسیار گسترده و باورنکردنی است و بیماری بداخلاقی، کج‌اندیشی، شایعه، تهمت، تخریب ارزش‌ها با سرعت سرسام آوری نشر می‌کند ما به ویژه سازمان‌های قضایی و نظام باید خود را به شیوه‌های جدید تجهیز کنیم تا قدرت پاسخگویی با این وسعت هجمه را داشته باشیم.
وی در ادامه گفت: نیروهای مسلح ضامن و حفظ بقایای نظام اسلامی هستند و عاری از منکرات باشند لذا باید روز به روز بیشتر با امر به معروف و نهی از منکر آشنا شوند و هم خود و هم خانواده‌شان را در برابر آسیب‌ها مسلح کنند.
حجم خراب‌های فرهنگی خیلی گسترده است
گروسی با اشاره به انجام کارهای صورت گرفته در مقابله با تهدیدات دشمنان افزود: ما اعتقاد نداریم که کارهای صورت گرفته برای مقابله با این هجمه کافی بوده است چرا که حجم تهدیدات و هجمه‌های دشمنان چندین برابر ماست حجم خراب‌های فرهنگی خیلی گسترده است ما باید این خرابی‌ها را اصلاح کنیم.
وی با اشاره به اختلاس‌ها و فسادهای اقتصادی در کشور افزود: در سیستم اداری نیز افراد ضد نظام رسوخ کرده‌اند که هم راستای اهداف نظام کار نمی‌کنند لذا باید تلاش کنیم افرادی را به سیستم اداری وارد کنیم که هم راستای انقلاب باشند.
رئیس کل دادگستری استان کردستان افزود: نباید دلسوران نظام در برابر این تهدیدات پا پس بکشیم چراکه ما تکلیف بزرگی داریم تا تهدیدات را در نطفه خفه کنیم و امروز کار سخت‌افزاری جوابگوی مقابله با تهدیدات دشمنان نیست بلکه کار نرم‌افزاری نیاز است.
ما نباید به مظلوم نمایی دشمنان نظام توجه کنیم
گروسی با اعلام اینکه نسل جوان هیچ اطلاعی از ارزش‌ها و اهداف نظام ندارند و وظیفه ما در مقابل آنان بسیار سنگین است، افزود: در وقایع اخیر در استان افرادی که اقدام به قتل و حمل نارنجک و اسلحه کرده بودند، دستگیر شده و حکم خداوند در مورد آنها اجرا می‌شود اما با تبلیغات دشمنان شلوغی‌هایی در جامعه ایجاد می شود که ما نباید به مظلوم‌نمایی آنان توجه کنیم.
وی عنوان کرد: کار امر به معروف و نهی از منکر در شرایط کنونی کار خیلی سخت است و باید امر به معروف و نهی از منکر و مقابله با تهدیدات و دفاع از ارزش‌ها به شکل و شیوه خاصی صورت گیرد.

رئیس کل دادگستری استان کردستان در پایان یادآور شد: امروز تعدای به عنوان نمونه و الگو تجلیل می‌شوند و معتقدیم که ترویج لازمه انجام فریضه امر به معروف و نهی ار منکر است و لازمه امر به معروف و نهی از منکر تشویق اجراکنندگان است.
انتهای پیام

captcha