کد خبر: 3746860
تاریخ انتشار : ۲۴ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۴

پخش مستقیم عزاداری‌های محرم از ۷۲ مکان در خراسان‌شمالی

گروه اجتماعی ــ مدیرکل صداوسیمای خراسان‌شمالی گفت: برای نخستین بار برنامه‌های عزاداری‌های دهه اول محرم از ۷۲ مکان در سطح استان به صورت زنده از شبکه اترک پخش می‌شود.

پخش مستقیم عزاداری‌های محرم از 72 مکان در خراسان‌شمالی

قربانی‌جم، مدیرکل صداوسیمای استان در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان‌‌‌شمالی، اظهار کرد: برنامه‌های زنده تلویزیونی از نقاط مختلف استان همانند شهرهای آشخانه، فاروج، اسفراین، شیروان و راز پخش شده و ارتباط‌‌هایی نیز با هیئات مذهبی گرفته می‌شود.
وی گفت: برای نخستین بار در عمر شبکه اترک در دهه اول برنامه‌های عزاداری از 72 نقطه مختلف استان به صورت زنده پخش می‌شود.
قربانی‌جم با اشاره به پخش مستقیم همایش شیرخوارگان حسینی در شهرهای بجنورد و شیروان، خاطرنشان کرد: نخل گردانی جاجرم، دسته روی هیئات مذهبی، ویژه برنامه‌های تاسوعا و عاشورای حسینی به صورت زنده پخش خواهند شد.
وی ادامه داد: در دهه اول محرم برنامه رادیویی «مرثیه عشق» با محوریت تبین اهداف و قیام عاشورا برای مردم در نظر گرفته شده که در بخش‌های دیگر آن به معرفی هیات مذهبی و آداب و رسوم مردم استان در ایام محرم می‌پردازد.
وی با بیان اینکه تهیه‌کننده این برنامه ‌امین عربشاهی‌ بوده، افزود: این برنامه 10 روز اول محرم به مدت یک ساعت به صورت زنده از رادیو اترک پخش خواهد شد.
قربانی‌جم با اشاره به پخش برنامه با «نوای کاروان» از سیما، عنوان کرد: این برنامه با استفاده از ظرفیت کارشناسان مذهبی به تبین موضوعات مختلف پیرامون ایام محرم پرداخته و در آن پیرغلامان، شهرهای مذهبی استان و حسینه‌های فعال معرفی می‌شوند.
وی با بیان اینکه تهیه کننده این برنامه «سید حسین خدادادیان حسینی» بوده، گفت: برنامه «با نوای کاروان» هرشب ساعت 20:45 دقیقه به مدت 50 دقیقه در دهه اول محرم در سیمای اترک پخش می‌شود.

انتهای پیام

captcha