کد خبر: 3751192
تاریخ انتشار : ۰۸ مهر ۱۳۹۷ - ۰۷:۵۸

اسفند؛ زمان برگزاری آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن در لرستان

گروه فعالیت‌های قرآنی ـ رئیس گروه قرآن و عترت ارشاد لرستان، از برگزاری هفدهمین دوره آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن طی اسفندماه سال جاری خبرداد و گفت: بخش کتبی این آزمون ١٦ اسفند و بخش شفاهی آزمون ١٨ تا ٢٤ اسفند امسال برگزار می‎شود.

اسفندماه؛ زمان برگزاری آزمون سراسری حفظ و مفاهیمقرآن

 منصور احمدی، رئیس گروه قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان لرستان در گفت‌وگو با ایکنا از لرستان، از برگزاری هفدهمین دوره آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن‌کریم طی اسفندماه سال‌جاری خبرداد و گفت : بخش کتبی این آزمون روز پنج‌شنبه، ١٦ اسفند ماه و بخش شفاهی آزمون ١٨ تا ٢٤ اسفند ماه، برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد: این آزمون در چهار گروه امتحانی حفظ قرآن کریم در قالب ١٢ رشته ،ترجمه و مفاهیم قرآن کریم در قالب دو رشته ،سیره و معارف اهل بیت(ع) در قالب سه رشته و آزمون‌های الکترونیکی با سه رشته برگزار خواهد شد.
احمدی تصریح کرد: این آزمون در سال‌جاری با مشارکت معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه، اداره‌کل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش، شبکه قرآن و معارف سازمان سیما و دبیرخانه ستاد عالی هماهنگی و نظارت بر کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور، برگزار می‌شود.
رئیس گروه قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان لرستان تأکید کرد: با توجه به ابلاغ سیاست‌های ستاد راهبری طرح ملی حفظ قرآن‌کریم به کلیه دستگاه‌ها و نهادهای قرآنی به منظور در اولویت قرار دادن طرح حفظ جز سی قرآن کریم با محوریت طرح بشارت ١٤٥٢، رشته حفظ جز ٣٠ به‌عنوان «کارویژه» آزمون سال‌جاری در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام

captcha