کد خبر: 3753368
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۳۹۷ - ۰۸:۱۶
سادات‌فاطمی تشریح کرد:

آثار رویکرد رسانه‌ای مسابقات سراسری قرآن بر جذب مخاطب

گروه مسابقات ــ داور چهل‌ویکمین دوره مسابقات سراسری قرآن با اشاره به اینکه پخش تلویزیونی مسابقات باعث جذب بیشتر مردم به این رقابت‌ها خواهد شد، به‌بیان آثار رویکرد رسانه‌ای این مسابقات بر مخاطب پرداخت.

آثار رویکرد رسانه‌ای مسابقات سراسری قرآن بر جذب مخاطبان

سیدجواد سادات‌فاطمی، داور مسابقات سراسری قرآن کریم، در گفت‌وگو با خبرنگار اعزامی ایکنا به اراک، در مورد چهل‌ویکمین دوره این مسابقات و تغییرات صورت گرفته در این رقابت‌ها، گفت: هر طرح جدیدی ممکن است، نقاط قوت یا ضعفی داشته باشد و اگر بخواهیم مجموع نقاط قوت و ضعف یک رویداد جدید را بیان کنیم باید کار کارشناسی صورت بگیرد؛ باید گذشته مسابقات بررسی شود تا پیشرفت یا عدم پیشرفت در این دوره به‌دست بیاید.
وی با اشاره به اینکه امکان حضور مخاطبان در سالن مسابقات وجود دارد، اما شاید چندان جمعیت زیادی نباشد، افزود: ارزش بینندگان تلویزیونی نیز بسیار زیاد است و در حال حاضر نیز شاهد هستیم که این مسابقات به‌صورت زنده از شبکه‌های رادیویی و تلویزیونی پخش می‌شود. اگر تنها به جمعیت سالن بسنده کنیم نهایتاً بتوانیم دو هزار نفر را جذب کنیم؛ چراکه امکان جذب جمعیت بیشتر به‌خاطر نبود، فضا و امکانات وجود ندارد.
سادات‌فاطمی با تأکید بر اینکه پخش تلویزیونی حداقل چند 10 هزار نفر را جذب مشاهده مسابقات می‌کند، اظهار کرد: با این روش افراد بیشتری در محضر مسابقات قرآن قرار می‌گیرند تا از آن استفاده کنند. از زمانی که طرح «مشکات» اجرا شد و روش جدید مسابقات به‌صورت آزمایشی به‌اجرا در آمد، تا‌کنون شاهد پیشرفت‌ بسیار زیاد مسابقات بوده‌ایم و برنامه زنده‌تر و پویاتر از گذشته شده است. ضمن اینکه نظم نیز بسیار بیشتر شده است.
این داور مسابقات سراسری قرآن با تأکید بر اینکه یکی از نگرانی‌های هیئت داوران در مرحله مقدماتی در شهر قم بی‌نظمی‌ها بود، گفت: در مرحله نهایی تأخیرها بسیار کم شده و کار به‌صورت منظم انجام می‌شود. بسیاری از نقاط ضعف که در قم وجود داشت برطرف شده است، البته وضعیت موجود قابل بهبود است و باز هم می‌توانیم مسابقات را بهتر از این برگزار کنیم.
وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به فضاسازی‌های رسانه‌ای اشاره و عنوان کرد: نقد مسابقات دور از کار کارشناسی چندان شایسته نیست و اگر نقدی هم هست، باید در جلسات کارشناسی صورت گیرد.
سادات‌فاطمی با اشاره به اینکه قبل از هرچیز باید اهداف برگزاری مسابقات مشخص شود، گفت: باید اهداف مسابقات را بار دیگر بازخوانی کنیم و ساده‌ترین و نزدیک‌ترین راهی که باعث می‌شود، زودتر به‌این اهداف برسیم، مورد استفاده قرار گیرد؛ باید آنجا مشخص شود که شیوه جدید می‌تواند ما را به اهداف برساند یا شیوه‌هایی که سابقاً مورد استفاده قرار می‌گرفت؟
این داور مسابقات سراسری قرآن کریم در پاسخ به سؤالی در مورد میزان اقبال عمومی نسبت به شیوه جدید برگزاری مسابقات نسبت به شکل قدیمی آن، گفت: اگر شهر میزبان، فضای رسانه‌ای و تبلیغی لازم را فراهم کند، با همین روش جدید می‌توان به اهداف دست یافت. در حال حاضر سالنی که در نظر گرفته شده می‌تواند پاسخگوی حضور مردم در مسابقات باشد و حضور رسانه‌ها انگیزه آمدن مردم به‌صحن مسابقات را بیشتر کرده است.
وی در پایان با تأکید بر اینکه شیوه جدید مسابقات را می‌پسندد، بیان کرد: شیوه قدیمی نیز شیوه مطلوبی بود، اما در شیوه جدید به این خاطر که بحث رسانه‌ای آن پررنگ‌تر شده است، بیشتر مورد پسند است؛ چرا که کار رسانه‌ای برای رسیدن به‌اهداف لازم است.

انتهای پیام

captcha