کد خبر: 3753537
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۴

تدوین کتاب «رزم‌واره فرهنگی» در اردبیل

گروه فرهنگی ــ مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان اردبیل گفت: کتاب رزم‌واره فرهنگی عشایر اردبیل در دست تدوین است.

تدوین کتاب رزم‌واره فرهنگی در اردبیلعلی واحد، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان اردبیل در گفت‌وگو با ایکنا از اردبیل، چاپ کتاب رزم‌واره فرهنگی عشایری خبر داد و افزود: این کتاب با هدف تبیین نقش عشایر غیور در دفاع مقدس و دفع متجاوزین از خاک کشور به صورت جامع در دست تدوین است که امیدواریم امسال به اتمام برسد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه سالیانه ۳۰ عنوان کتاب در موضوع دفاع مقدس در سطح استان اردبیل، زیر چاپ می‌رود، افزود: کیفی‌سازی کتاب‌ها و همچنین تاثیرگذاری به مخاطبان از برنامه‌های این اداره است.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان اردبیل از رونمایی سه عنوان کتاب در هفته دفاع مقدس خبر داد و گفت: کتاب‌های «رندان تشنه لب»، «میعاد در مرصاد» و «در حسرت آخرین نگاه» عناوین این کتابهاست که در هفته دفاع مقدس رونمایی شد.
واحد در پایان از برگزاری ۲۵۰ برنامه فرهنگی در طول هفته دفاع مقدس در استان اردبیل خبر داد و افزود: اجرای رزمایش رزمی و فرهنگی، برگزاری یادواره شهدا، دیدار با خانواده شهدا، حضور پرشور در رژه نیرو‌های مسلح از جمله مهمترین برنامه‌های این هفته بود.
انتهای پیام

captcha