کد خبر: 3753549
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۱

نمایشگاه طراحی «چهره سرداران شهید دفاع مقدس» برپا می‌شود

کانون خبرنگاران نبأ ــ نمایشگاه طراحی چهره سرداران شهید دفاع مقدس با عنوان «سربندهای ماه» با آثاری از محمدعلی نادری به همت حوزه هنری سه‌شنبه، ۱۷ مهرماه در گالری عالی افتتاح می‌شود.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ نمایشگاه طراحی چهره سرداران شهید دفاع مقدس با عنوان «سربندهای ماه» با آثاری از محمدعلی نادری سه‌شنبه، ۱۷ مهرماه از ساعت ۱۵ در گالری عالی افتتاح می‌شود.

علاقه‌مندان برای حضور در مراسم افتتاح این نمایشگاه می‌توانند در زمان یاد شده به حوزه هنری واقع در خیابان سمیه، نرسیده به پل حافظ مراجعه کنند.

یادآور می‌شود، محمدعلی نادری، هنرمند جوان برازجانی یکی از منتخبان جشنواره هنر مقاومت است. او در سال ۱۳۷۱ در شهر بوشهر به دنیا آمده و از کودکی نقاشی را به شکل آزاد دنبال کرده است و تا به حال پرتره بسیاری از شهدای شهر خود و سرداران و شهدای ملی را ترسیم و در نمایشگاه‌های مختلف ارائه کرده است.

پریا سبزمحمدی
انتهای پیام

captcha