کد خبر: 3753636
تاریخ انتشار : ۱۶ مهر ۱۳۹۷ - ۰۷:۴۵

پیشرفت ۴۰ درصدی پروژه احداث گنبد امامزادگان احمد و محمود(ع) دلفان

گروه اجتماعی ـ پروژه احداث گنبد امامزادگان احمد و محمود(ع) دلفان با اتمام سازه فلزی پوسته‌های داخلی و بیرونی و همچنین آجرکاری دهنه‌های سازه فلزی با پیشرفت ۴۰ درصدی در حال اجرا است.

پیشرفت 40 درصدی پروژه احداث گنبد امامزادگان احمد و محمود(ع) دلفان

مسلم رضایی‌پور، معاون بهره‌وری اقتصادی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه لرستان در گفت‌وگو با ایکنا از لرستان، در رابطه با پروژه احداث گنبد آستان مقدس امامزادگان احمد و محمود(ع) باولین دلفان، گفت: با اتمام سازه فلزی پوسته‌های داخلی و بیرونی و همچنین آجرکاری دهنه‌های سازه فلزی در امامزادگان احمد و محمود(ع) با احداث گنبد در این امامزاده با 40 درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجرا است.
وی افزود: پیش‌بینی می‌شود باتوجه به حساسیت‌های فنی و تخصصی در اجرای عملیات کاشی کاری قرآنی، بعد از اتمام عملیات آجرکاری، عایق‌کاری لازم به‌عمل آمده و ادامه فعالیت عمرانی به سال بعد موکول شود.
رضایی‌پور در خصوص ساخت و نصب سنگ قبر مطهر بقعه متبرکه سیدمحمد امیر(ع)، گفت: عملیات ساخت و نصب سنگ قبر مطهر بقعه متبرکه سید محمدامیر(ع) شهرستان الشتر انجام گرفته و اجرای نمای کف و بدنه و ساخت درب ورودی این بقعه متبرکه در دست اقدام است.
وی ادامه داد: در راستای تعمیر و نگهداری رقبات عرصه و اعیان وقف شهرستان دلفان، عملیات سرامیک‌کاری کف و سفیدکاری بدنه یکی‌ از رقبات عرصه و اعیان وقف مسجد امام رضا(ع) این شهرستان از محل اعتبارات داخلی انجام پذیرفت.

انتهای پیام

captcha