کد خبر: 3753967
تاریخ انتشار : ۱۶ مهر ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۵

خودشناسی؛ راه رسیدن به خدا

کانون خبرنگاران نبأ ــ روحانی مستقر در روستای کهیان گفت: راه رسیدن به خدا، خودشناسی است و بهترین روش معرفت همین است که بتوانیم به این شناخت برسیم که علت خلق شدن‌مان چه بوده و خدا از آفرینش ما چه هدفی داشته است.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین عبدالمحمد طهماسبی، روحانی مستقر در روستای کهیان، 15 مهرماه در جلسه تفسیر قرآن کریم که با حضور نوجوانان در مسجد صاحب‌الزمان(عج) این روستا برگزار شد، گفت: راه رسیدن به خدا، خودشناسی است و بهترین روش معرفت همین است که بتوانیم به این شناخت برسیم که علت خلق شدن‌مان چه بوده و خدا از آفرینش ما چه هدفی داشته است.

وی اظهار کرد: علاوه بر شناخت خدا از طریق خودشناسی از طریق نعمت‌ها و مخلوقات دیگر هم می‌توان به این مهم دست یافت؛ برای مثال هنگام شب با نگاهی به ستارگانی که چشم قادر به به شمارش آنها نیست و بدون برخورد با همدیگر در نظم خاصی قرار گرفتند به این نتیجه می‌رسیم که این آفرینش فقط از طریق خالقی توانمند انجام گرفته است؛ چنانچه در آیه 12 سوره فصلت می‌خوانیم که ما آسمان دنیا را با چراغ‌هایی تزیین کردیم.

یادآور می‌شود، کهیان، روستایی از توابع بخش مرکزی شهرستان لردگان در استان چهارمحال و بختیاری است.

عباس آبرود
انتهای پیام

captcha