کد خبر: 3754088
تاریخ انتشار : ۱۶ مهر ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۷

دشمن به دنبال لکه‌دار کردن امنیت ایران/ خود را سرباز نیروی انتظامی بدانیم

کانون خبرنگاران نبأ ــ امام جمعه شیروان گفت: همه باید برای برقراری امنیت کمک کنیم و خود را در همه حوزه‌ها سرباز نیروی انتظامی بدانیم چراکه دشمن سخت می‌کوشد که این امنیت را لکه‌دار کند اما او باید بداند که درخت انقلاب چیزی نیست که به این بادها بلرزد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسین کوثری، امام جمعه شیروان، 16 مهرماه در جلسه شورای اداری این شهرستان که با محوریت گرامیداشت هفته نیروی انتظامی برگزار شد، گفت: تمام دستورات اسلام با رویکرد ایجاد نظم و انضباط است.

وی افزود: امنیت خیلی مهم است و شاخه‌های فراوانی از جمله آبرویی، فکری، جانی و... دارد و برای ایجاد امنیت یک قانونی لازم است که هم نظم و هم امنیت را در جامعه برقرار کند.

کوثری اظهار کرد: در دنیا برای انواع و اقسام جرم‌ها و همچنین ایجاد امنیت، مجازات زندانی کردن، شلاق زدن و اعدام را قرار داده‌اند و اما بهترین قانون، قانون الهی است و اسلام برای هر چیزی قانونی دارد و برای تأمین امنیت حتی می‌گوید از فکر یکدیگر هم باید در امنیت باشیم.

امام جمعه شیروان گفت: امروز پیش از هر زمان دیگر ما نیاز به نظم داریم و قوانین باید خوب و حساب شده و سنجیده وضع شوند و همچنین مجریان قانون آن را خوب اجرا کرده و قانون‌پذیرها هم به قانون تن بدهند و این نیازمند فرهنگ‌سازی است.

وی با بیان اینکه خداوند مراقب همه اعمال و رفتارهای ما است و در همه جا دوربین گذاشته و فکر و ذهن ما باید پاک باشد، عنوان کرد: این امنیت همین طوری به‌دست نیامده است بلکه از رشادت‌ها و شهادت‌ها ایجاد شده است و احساس و مراقبت از امنیت وظیفه همه ما است؛ همه باید برای برقراری امنیت کمک کنیم و خود را در همه حوزه‌ها سرباز نیروی انتظامی بدانیم چراکه دشمن سخت می‌کوشد که این امنیت را لکه‌دار کند اما او باید بداند که درخت انقلاب چیزی نیست که به این بادها بلرزد.

امام جمعه شیروان در پایان ضمن آرزوی موفقیت و سربلندی برای نیروهای نظامی و انتظامی، بیان کرد: انسجام و وحدت همه ما موجب اقتدار و خدمت‌رسانی بهتر و سریع‌تر نیروهای مسلح ما خواهد بود.

امین‌رضا مرآتی، فرماندار شهرستان شیروان نیز در این جلسه گفت: تعامل بین مدیران یک تعامل بسیار خوبی است، حتی بیشتر از چارچوب‌های اداری به یکدیگر کمک می‌کنند. شکایت‌ها به حوزه اداری نسبت به گذشته کمتر شده و از طرفی فضای خدمت‌رسانی و پاسخ‌گویی به مردم علی‌رغم مشکلات اقتصادی خیلی بهتر شده است.

وی از خدمات نیروی انتظامی شهرستان شیروان تشکر کرد و افزود: نیروی انتظامی شهرستان شیروان امروز پرتلاش‌تر و خدمتگزارتر از همیشه در تمام صحنه‌ها حضور دارند.

فرماندار شیروان گفت: در عرصه بین‌الملل موفقیت‌های بزرگی را کسب کرده‌ایم و امروز نظر اجماع جهانی و دادگاه لاهه بر علیه آمریکا شکل گرفته است؛ رویکرد جمهوری اسلامی ایران جامعه جهانی را به حقانیت ما رسانده است و این موفقیت‌ها در عرصه بین‌الملل باعث موفقیت در حوزه‌های داخلی هم خواهد شد.

مرآتی در پایان افزود: در بیان نقد عملکرد آن را با جان و دل پذیرا هستیم و امیدواریم که مبادا به دام تخریب‌های فردی بیفتیم؛ تلاش کنیم نقدهای‌مان نقدهای عملکردی باشد.

مسعود وحیدی، فرمانده نیروی انتظامی شهرستان شیروان نیز در این جلسه با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای نیروی انتظامی و تبریک این هفته، گفت: از محبت و ابراز احساسات همه بزرگواران به‌ویژه روحانیون، آموزش و پرورش، دانشگاه‌ها، ادارات، جامعه نیروهای مسلح در سطح شهرستان سپاسگزارم.

وی با ارائه گزارش فعالیت‌های شش ماهه نخست سال جاری افزود: کار جمعی، خرد جمعی و احساس مسئولیت جمعی همه جا خوب جواب داده است و در این مسیر شورای تأمین امنیت شهرستان سنگ تمام گذاشته‌اند.

وحیدی اظهار کرد: آستانه تحمل خود را در محیط کار و زندگی بالا برده و هر کجا که می‌دانیم موجب تشکیل پرونده قضایی می‌شود در جهت کاهش آن گام‌های مؤثری برداریم.

در ادامه مسئول ستاد اربعین شهرستان، رؤسای ادارات امور عشایری و دامپزشکی، کارشناس سرمایه‌گذاری در بورس گزارش فعالیت‌های حوزه کاری خود را ارائه کردند.

حسینعلی ظفری
انتهای پیام

captcha