
به گزارش ایکنا ازخراسانشمالی، حجت الاسلام ابوالقاسم یعقوبی، امام جمعه بجنورد در خطبه های عبادی و سیاسی نماز جمعه اظهارکرد: راهپیمایی ۱۳ آبان ماه سال جاری چنان باید باشکوه باشد که آمریکای جهانخوار از کارهای خود پشیمان شود و بداند که نمی تواند علیه مردم غیرتمند ایران کاری کند.
وی با بیان اینکه ۱۳ آبان روز مبارزه با استکبار جهانی است، افزود: همه باید در این روز با حضور باشکوه و گسترده ای باردیگر به توطئه های دشمنان را نقش برآب کنیم.
یعقوبی با ذکر اینکه مردمایران تحریمرا به تسلیم ذلیلانه ترجیح می دهند، یادآورشد: باید در ۱۳ آبان صدای مردم ایران به گوش کسانی برسد که آرزوی ارتباط ذلیلانه و چشم و گوش بسته با آمریکا دارند، تا بفهمند ملت ایران تسلیم نخواهند شد.
وی با اشاره به پیاده بی نظیر و باشکوه اربعین حسینی، خاطرنشان کرد: عشق و محبت ائمه اطهار و امام حسین (ع) این ۲۰ میلیون نفر را دور خود جمع کرده که قومیت، نژاد و زبان نمیشناسند ولی همه یک دل و یک صدا بودند.
انتهای پیام.