کد خبر: 3764048
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۷ - ۰۸:۱۱

ضرورت تسهیل ورود بازدیدکنندگان موزه ملی قرآن

گروه جامعه ــ‌ واقع شدن موزه ملی قرآن در پردیس حکومتی، تدابير امنيتی را برای ورود به این مجموعه به وجود آورده و سبب شده است که متولیان موزه در پایگاه اطلاع‌رسانی این مکان فرهنگی، بازدیدکنندگان را به صبر در هنگام ورود به موزه دعوت کنند.

به گزارش ایکنا؛ موزه ملی قرآن كريم در شمال غربی تقاطع خيابان امام خمينی(ره) و خيابان ولی‌عصر(عج) واقع شده است. اين بنا در واقع در مقابل كاخ مرمر و در زيرزمين ساخته شده است. این موزه در فضای سبزی به مساحت تقریبی 10 هزار متر مربع واقع شده و در زیر این فضای سبز در عمق 14 متری زمین ساختمانی الهام‌گرفته از معماری ایرانی ــ اسلامی در سه طبقه و چهار هزار متر مربع احداث شده است.

موزه دو در ورودی دارد؛ يكی در تقاطع خيابان امام‌ خمينی(ره) و خيابان ولی‌عصر(عج) و ديگری در خيابان ولی‌عصر(عج) قرار دارد، اما در حال حاضر مسیر رفت‌وآمد بازديدكنندگان ورودی اول است و ورودی دوم به دلیل ساخت‌وسازهای غیرقانونی مسدود شده است.

از در تقاطع خیایان امام خمینی(ره) و خیابان ولی‌عصر(عج) که وارد موزه ملی قرآن می‌شوی، باید مورد بازرسی بدنی قرار بگیری و دستگاه تمام وسایلت را بررسی می‌کند. این کار در کمتر موزه‌ای در ایران انجام می‌شود و شاید بتوان گفت هیچ موزه دیگری در ایران این کار را نمی‌کند.

واقع شدن موزه در این مکان خاص تدابير امنيتی را برای ورود به این مجموعه به وجود آورده و سبب شده است که متولیان موزه در پایگاه اطلاع‌رسانی این مکان فرهنگی بازدیدکنندگان را در هنگام ورود به موزه به صبر دعوت کنند.

ضرورت تسهیل ورود بازدیدکنندگان موزه ملی قرآنحجت‌الاسلام‌والمسلمین امیر لهراسبی، رئیس موزه ملی قرآن کریم، نیز که خود موافق جریان حاکم در هنگام ورود بازیدکنندگان به موزه نیست، پیش‌تر به ایکنا گفته بود که سازمان میراث فرهنگی باید تدبیری برای تسهیل ورود مراجعه‌کنندگان به موزه ملی قرآن داشته باشد، چراکه موزه در حد توان خود جلساتی را با نهاد مسئول داشته‌ و در حال حاضر نیاز به دستور مقام بالاتر دارد.

محمدرضا کارگر، مدیرکل موزه‌ها و اموال منقول فرهنگی‌ ــ تاریخی سازمان میراث‌ فرهنگی، نیز در گفت‌وگو با ایکنا؛ در تبیین چرایی بازرسی بدنی بازدیدکنندگان موزه ملی قرآن گفت: منطقه موزه قرآن حفاظت شده است و در اختیار سازمان میراث فرهنگی نیست.

وی با قبول اینکه بازرسی بدنی در هنگام ورود به موزه ملی قرآن امر شایسته‌ای نیست، گفت: در این زمینه بحثی را با سپاه داریم، تا مشکل بازرسی بازدیدکنندگان مرتفع شود. در حال حاضر تعاملاتی انجام شده و تا رسیدن به نتیجه پیگیر موضوع هستیم.

انتهای پیام

محمدحسین فریدونی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۷/۰۸/۲۷ - ۱۲:۵۸
0
0
سلام علیکم
از ابتدای تشکیل این موزه در این محیط پیش بینی مشکلات مذکور می شد جای این موزه باید عوض شود و مکان آن که سنگر زمان جنگ است به کارکردهای خاص رجال اختصاص یابد عباس آباد یا در مصلی یا از همه مناسبتر مرقد امام راحل مکان های مناسبی برای انتقال موزه است
عبدالله
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۷/۰۹/۰۷ - ۰۹:۳۶
0
0
سلام عليكم و رحمه الله
به نظر حقير بازرسي بدني مشكلي نداره ولي قرار گرفتن اين موزه در زير زمين خيلي مشكل داره
captcha