کد خبر: 3767162
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۳۹۷ - ۲۲:۴۷

اولین مهرواره منطقه دو کشوری با عنوان «بووکه بارانه» در کردستان برگزار می‌شود

گروه فرهنگی- مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کردستان، گفت: اولین مهرواره منطقه دو کشوری با عنوان «بووکه بارانه» روزهای هفتم و هشتم آذرماه در کردستان برگزار می‌شود.

اولین جشنواره مهرواره «بوکه باران» در کردستان برگزار می‌شود

به گزارش ایکنا از کردستان، سهیلا شیخی، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کردستان امروز، پنجم آذرماه در نشستی با خبرنگاران از اولین جشنواره مهرواره منطقه 2 کشوری «بووکه بارانه» در کردستان خبر داد و اظهار کرد: این جشنواره با حضور هفت استان از جمله استان‌های کرمانشاه، لرستان، ایلام، قم، مرکزی، همدان و کردستان، در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کردستان برگزار می‌شود.
وی با اشاره به غیر رقابتی بودن عنوان این جشنواره، بیان کرد: عنوان این جشنواره از گذشته‌های دور سرچشمه گرفته که به جهت احیای سنت‌ها و آشنایی بیشتر کودکان و نوجوانان با آئین‌های بومی و محلی، عنوان جشنواره به مهرواره تغییر داده شد.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کردستان، پرداختن به میراث گرانقدر ملی، بومی و محلی در فضای کار با کودکان و نوجوانان را از اهداف اجرای این جشنواره دانست و گفت: «مهرواره» با هدف برقراری نسبت میان آئین‌های گذشته با آئین‌های مدرن و پرورش خلاقیت هنرهای کودکان و نوجوانان و ایجاد فضایی پر از نشاط و شادی برگزار می‌شود.
وی با اشاره به اینکه،«مهرواره بوکه بارانه» شامل چهار بخش است، عنوان کرد: بخش نمایش‌های آئینی و سنتی، نغمه‌ها و آواهای محلی، شاد پیمایی عروسک‌های آئینی و غول پیکر و همچنین رونمایی از عروسک‌های آئینی به نمایش بخش‌های مختلف این جشنواره است.
شیخی عنوان کرد: تا کنون 100 عروسک بومی و محلی از کل کشور به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده که در طول برگزاری از تعداد منتخبی رونمایی خواهد ‌شد.
وی ذکر کرد: 21 اثر در این جشنواره به اجرا درمی‌آید که هفت اثر مربوط به شهرستان‌های استان، هفت اثر از شهرستان سنندج و هفت اثر هم به استان های دیگر مربوط می‌شود.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کردستان، عنوان کرد: حضور شرکت‌کنندگان در مهرواره در کارگاه های صنایع دستی و هنرهای بومی و سنتی و بازدید از خانه کرد به منظور آشنایی با آئین‌های سنتی استان کردستان از جمله برنامه‌های این جشنواره است.
وی در پایان یادآور شد: این جشنواره با همکاری و حضور کودکان دبستان راضیه در ناحیه دو سنندج و گروه 200 نفری از میدان کوهنورد تا میدان امام شافعی برگزار می‌شود.
انتهای پیام

captcha