کد خبر: 3774892
تاریخ انتشار : ۰۲ دی ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۷

آمار اهدای عضو در اردبیل از میانگین کشوری بیشتر است

گروه اجتماعی ـ رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: آمار اهدای عضو در این استان به بیماران نیازمند، از میانگین کشوری بیشتر است.

آمار اهدای عضو در اردبیل از میانگین کشوری بیشتر استبه گزارش ایکنا از اردبیل، قدرت اخوان‌اکبری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل امروز، دوم دی‌ماه در جمع خبرنگاران گفت: با توجه به اینکه اهدای عضو در استان اردبیل بیشتر از متوسط کشوری است، اما این رقم در مقایسه با شاخص جهانی فاصله زیادی دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل اظهار کرد: میانگین اهدای عضو در کشور ۱۱/۲ درصد است در حالی که این رقم در جهان ۲۵ درصد است.
وی از افزایش اهدای عضو در اردبیل در سال‌های اخیر خبر داد و بیان کرد: بیماران زیادی در استان برای بازگشت دوباره به زندگی عادی نیازمند پیوند اعضا هستند.
اخوان‌اکبری گفت: رضایت به‌موقع خانواده‌هایی که دارای بیمار مرگ مغزی هستند مهم بوده و در حمایت و دستگیری از بیماران نیازمند بسیار مثمرثمر است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل با اشاره به اینکه با اهدای عضو بیمار مرگ مغزی، جان یک تا هشت نفر نجات می‌یابد، گفت: در صورت تأیید مرگ مغزی توسط چهار پزشک معتمد متخصص داخلی، متخصص بیهوشی، متخصص مغز و اعصاب و متخصص پزشکی قانونی و با اعلام رضایت خانواده متوفی اعضای حیاتی فرد فوت شده به بیماران نیازمند اهدا می‌شود.
اخوان‌اکبری اظهار کرد: در این فرآیند خانواده اهداکننده و گیرنده عضو هیچ هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنند.
انتهای پیام

captcha