کد خبر: 3774894
تاریخ انتشار : ۰۲ دی ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۹

آغاز برخورد با عرضه پوشاک قاچاق

آغاز برخورد با عرضه پوشاک قاچاق سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: برخورد با عرضه‌کنندگان پوشاک قاچاق، خطرپذیری قاچاق را افزایش می‌دهد و به نوعی از تولید داخل حمایت می‌شود.

به گزارش ایکنا به نقل از اقتصاد پنهان، حمید رضا دهقانی‌نیا، سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در برنامه گفت‌وگوی 18:30 شبکه خبر با اشاره به آغاز برخورد با عرضه نشان‌های پوشاک قاچاق در واحدهای تجاری از اول دی‌ماه ۹۷ گفت: با این برخوردها، خطرپذیری عرضه پوشاک قاچاق بالارفته و به نوعی از تولید داخل حمایت می‌شود.

وی افزود: از روز شنبه مراجعه به واحدهای تجاری برای آگاه‌سازی فروشندگان آغاز شده و از هفته بعد اقدام مقابله‌ای صورت می‌گیرد و تیم‌های عملیاتی برای برخورد به واحدها مراجعه می‌کنند.

دهقانی‌نیا ادامه داد: در گام اول 40 مجتمع تجاری توزیع کننده قاچاق پوشاک در تهران با دست کم 150 فروشگاه بزرگ شناسایی شده است. این تعداد صد در صد شناسه کالا ندارد و از فرصت داده شده استفاده نکرده‌اند.

سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اشاره به اینکه مدیران 40 مجتمع تجاری فراخوانی شده و درباره توزیع پوشاک قاچاق به آنها تذکراتی داده شده است، افزود: چنانچه برندهای خارجی بخواهند در کشور فعالیت داشته باشند، باید در سامانه ثبت و مجوز داشته باشد.

وی با بیان اینکه طبق استعلام انجام شده از اتاق اصناف 50 شرکت با 67 برند فعالیت خود را ثبت کرده‌اند، تصریح کرد: باید فضای عرضه پوشاک قاچاق را به تولید داخل تبدیل کنیم، در این صورت اشتغال بیشتر می‌شود. بخش تولید ظرفیت خود را بالا می‌برد و مشکل اشتغال کشور را حل می‌کند.

وی تاکید کرد: به ازای هر مغازه عرضه برند خارجی که جمع شود، یک مغازه تولید داخل در کشور باز خواهد شد که به تولید ملی و اشتغال کمک می‌کند.

دهقانی‌نیا گفت: برآورد ما از قاچاق در حوزه پوشاک، 2.5 میلیارد دلار است و با برخورد درست با این امر، فشار ارزی در این حوزه برداشته می‌شود.

انتهای پیام

captcha