کد خبر: 3774930
تاریخ انتشار : ۰۲ دی ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۴

‌مرکز یادگیری محلی ویژه اتباع خارجه در خراسان‌جنوبی راه‌اندازی شد

گروه اجتماعی ـ رئیس اداره سوادآموزی اداره‌کل آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی گفت: مرکز یادگیری محلی ویژه اتباع خارجه در استان راه‌اندازی شده است.

راه اندازی مرکز یادگیری محلی ویژه اتباع خارجه در خراسان‌جنوبی

به گزارش ایکنا از خراسان‌جنوبی، مهدی احمدی‌نژاد، رئیس اداره سوادآموزی اداره‌کل آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی امروز، 2 دی‌ماه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: تمام خدمات آموزش سوادآموزی در نظام اسلامی ایران رایگان است.
وی با بیان اینکه فعالیت در آموزش سوادآموزی همواره پا برجا است، گفت: در خراسان جنوبی به‌دلیل هم مرز بودن با کشور افغانستان، آموزش سوادآموزی به سربازان کم‌سواد در استان اجرا می‌شود.
رئیس اداره سوادآموزی اداره‌کل آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی با بیان اینکه به اتباع خارجه در استان خدمات آموزشی رایگان ارائه داده می‌شود، افزود: همچنین مرکز یادگیری محلی ویژه اتباع خارجه در استان راه‌اندازی شده است.
احمدی‌نژاد با بیان اینکه خراسان جنوبی به عنوان پرچم‌دار سوادآموزی جز استان‌های با سواد کشور است، اظهار کرد: خراسان جنوبی سومین استان با سواد کشور بعد از استان‌های یزد و سمنان است.
وی با بیان اینکه در هر 30 کیلومتر یک بی‌سواد در استان داریم، بیان کرد: نرخ با سوادی در استان بالاتر از میانگین کشوری است.
رئیس اداره سوادآموزی اداره‌کل آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی اظهار کرد: دیدار با خانواده‌های شهدا، دیدار با نماینده ولی فقیه در استان، تجلیل از دستگاه‌های برتر مشارکت‌کننده فعالیت‌های سوادآموزی، برگزاری نمایشگاه تولیدات و صنایع دستی بومی سوادآموزان در مراکز یادگیری محلی، غبارروبی و عطرافشانی مزار شهدای گمنام و معرفی و تجلیل از سوادآموزان و چهره‌های موفق سوادآموزی از جمله برنامه‌های هفته سوادآموزی در استان است.

انتهای پیام

captcha