به گزارش ایکنا از آذربایجانشرقی، رضا جعفری، مدیرکل امور آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور امروز، 5 دیماه در همایش استانی مداخله روانی اجتماعی در آسیبهای اجتماعی در شهرستان اسکو، گفت: در هر آسیب اجتماعی ردپای مشکلات خانوادگی به چشم میخورد و هر خانوادهای که دچار مشکل باشد، جامعه را هم درگیر خود کرده و هزینه های مالی و روانی را بهدنبال دارد.
وی افزود: خانواده، دین و دولت، سه معیار اصلی سنجش آسیبهای اجتماعی در خانواده ایرانی بوده و لازم است با اجرای کار بنیادی همه توجهات و سیاستهای خود را نسبت به تحکیم بنیان خانواده و تأمین زیرساختهای روانی و فرهنگی جامعه بهکار گیریم.
جعفری بر ضرورت پیشگام بودن در کنترل آسیبهای اجتماعی تأکید کرد و افزود: تبدیل آسیبهای اجتماعی به همدیگر دامنه اش به دیگر موضوعات اجتماعی رسیده و بخش بزرگی از جامعه را درگیر کرده و عواقب سوء اجتماعی در بردارد، از این رو لازم است با برنامه ریزی اصولی از وقوع آسیبهای ثانویه جلوگیری شود.
مدیرکل امور آسیب دیدگان اجتماعی بهزیستی کشور تغییر سبک زندگی در جامعه ایرانی از حالت سنتی به پیشرفته را از دیگر آسیبهای اجتماعی کنونی در کشور عنوان کرد و افزود: هم در حوزه پوشش و الگوی تغذیه و هم در حوزه محصولات فرهنگی دچار تغییر شدیم و این تغییرات بدون فراهم کردن زیرساختهای اجتماعی و فرهنگی دچار تنش شده و آسیبهای اجتماعی را رقم زده است.
جعفری یادآور شد: 40 درصد سبک زندگی ما ایرانی ها به آپارتمان نشینی تبدیل شده و طبق آمار میزان طلاق از سال 86 تا سال 96 حدود 77 درصد افزایش و آمار ازدواج در همین مدت، 37 درصد کاهش داشته است که این میزان اعداد و ارقام نشانه هشدار در زمینه عوامل ایجاد و بروز و ظهور آسیب های اجتماعی در اشکال نو است.
انتهای پیام