به گزارش ایکنا، به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ حسین رمضانی، سرپرست مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا، ضمن اشاره به اینکه تصاویر کودکان صعبالعلاجی که هزینه درمان آنها سرسامآور بوده و از عهده خانواده بر نمیآید، در کانالها و گروههای شبکههای اجتماعی، حتی در میان آگهیهای رایگان سایتهای تبلیغاتی به وفور دیده میشود، اظهار کرد: تعداد زیادی از این دست آگهیها که هر روز در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی به اشتراک گذاشته میشود، دروغ و از سوی مجرمان سایبری طراحی شده است تا بتوانند با سوءاستفاده از احساسات پاک شهروندان، اهداف مجرمانه خود را پیش ببرند.
وی با بیان اینکه جعل هویت در فضای سایبری به راحتی صورت میگیرد، افزود: برخی از این آگهیها از سوی سلبریتیها و چهرههای مشهور و نامی در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی منتشر میشود، در حالی که آنها نه تنها هیچ نقشی در این میان ندارند، بلکه حتی از این موضوع نیز بیاطلاع هستند.
سرپرست مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا ادامه داد: اما سوءاستفاده از نام و عنوان این عزیزان میتواند به راحتی مردم را فریب دهد و در دام مجرمان سایبری گرفتار کند.
سرپرست مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا با بیان اینکه در آموزههای دین مبین اسلام، انسان دارای ارزش و مقام والایی است و به همه مسلمین تاکید شده که برای حفظ حرمت و کرامت انسان از هیچ تلاش و کوششی دریغ ننمایند، بیان کرد: برای هرگونه کمک و همکاری برای بیماران نیازمند و صعبالعلاج بهتر است از موسسات ثبت شده که در زمینه درمان بیماران نیازمند فعال هستند، کمک گرفت تا هزینه پرداخت شده شما واقعا در این راه مصرف شود، موسساتی که فقط برای بیماری خاصی مثل سرطان، ام اس و... فعالیت میکنند.
وی تاکید کرد: واریز کمکهای هرچند اندک شما به حساب اینگونه موسسات رسمی و شناخته شده میتواند، دغدغهها و نگرانی بسیاری از بیماران عزیز را از بین ببرد، اما واریز مبالغ شما در حساب افرادی که شناخته شده نیستند و یا از چهره و اسم دیگران سوء استفاده میکنند، باعث میشود تا نیت خیرخوانه شما زایل شده و مبلغ واریزی شما در حساب مجرمان سایبری برود و به دست نیازمند واقعی که شما میخواستید، نرسد.
سرهنگ رمضانی بیان کرد: حتی طراحی درگاههای بانکی جعل شده (فیشینگ) نیز در این دست جرایم مجرمانه دیده شده و فرد برای واریز کمک به درگاه فیشینگ بانکی هدایت شده تا در نهایت اطلاعات بانکی شهروندان به سرقت برود.
سرپرست مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا به شهروندان توصیه کرد: به هیچ عنوان فریب این دست آگهیهای خیرانه را نخورده و به حساب این افراد پولی واریز نکنند و حتما برای کمک به بیماران نیازمند و صعبالعلاج از طریق موسسات شناخته شده و ثبت شده اقدام کنند تا کمک شما حتما به دست نیازمندان واقعی برسد.
سرهنگ رمضانی، سایت پلیس فتا را دریچه ارتباطی این پلیس با شهروندان خواند و گفت: تقاضای ما از شهروندان عزیز این است که در صورت مواجهه با هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس cyberpolice.ir لینک سامانه پاسخگویی به فوریتهای سایبری جهت تسریع در رسیدگی در میان بگذارند.
انتهای پیام