کد خبر: 3776088
تاریخ انتشار : ۰۵ دی ۱۳۹۷ - ۲۳:۳۶

43 هزار خانوار خراسان‌شمالی معیشت بگیر کمیته امداد

گروه اجتماعی-مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان‌شمالی گفت: در حال حاضر ۴۳ هزار و ۳۰۰ خانوار خراسان‌شمالی با جمعیت ۷۰ هزار و ۵۰۰ نفر معیشت بگیر کمیته امداد هستند.

43 هزار خانوار خراسان‌شمالی معیشت بگیر کمیته امداد

به گزارش ایکنا ازخراسان‌شمالی، مجید الهی راد، مدیرکل کمیته امداد استان امروز پنجم دی ماه در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در خراسان‌شمالی، بابیان اینکه از ابتدای سال تاکنون ۱۵ میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومان کمک ‌معیشت به این خانوارهای پرداخت‌شده است، افزود: ۵۰ درصد مددجویان تحت حمایت این نهاد در مناطق محروم این استان ساکن هستند.

وی بیشترین جمعیت تحت حمایت این نهاد را زنان سرپرست خانوار برشمرد و افزود: ۲۵ هزار نفر زن سرپرست خانوار این استان از کلیه خدمات این نهاد ازجمله کمک‌معیشت ماهانه بهره‌مند هستند.

الهی راد در ادامه به پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغال طی هشت‌ماهه امسال اشاره کرد و گفت: طی امسال به ۲۲۰ نفر از مددجویان تحت حمایت این نهاد از محل منابع داخلی کمیته امداد وام اشتغال پرداخت شد که در این بخش چهار میلیارد و ۷۲۰ میلیون تومان هزینه شده است.

وی همچنین به اعتبارات بانکی جهت راه‌اندازی طرح‌های اشتغال اشاره کرد و افزود: ۷۸۵ نفر از مددجویان نیز از محل منابع بانکی توانستند طرح‌های اشتغال در بخش‌های کشاورزی و دام‌پروری، خدمات، شیلات، صنایع‌دستی راه‌اندازی کنند.

الهی راد مجموع تسهیلات اشتغال پرداخت‌شده طی هشت‌ماهه امسال را بیش از ۱۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعلام کرد.

انتهای پیام

captcha