کد خبر: 3777008
تاریخ انتشار : ۰۹ دی ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۸

تبعیت از ولایت فقیه، تنها راه گذر از فتنه است

گروه سیاست و اقتصاد - رئیس دانشگاه آزاد آذربایجان غربی گفت: از دیدگاه مقام معظم رهبری، فتنه یعنی غبارآلوده شدن فضا به طوری که نتوان حق و باطل را از هم تشخیص داد؛ به همین منظور برای گذر از فتنه‌ها، تنها قطب‌نمای موجود تبعیت از ولایت فقیه در عصر غیبت است.

تبعیت از ولایت فقیه، تنها قطب‌نمای گذر از فتنه است

به گزارش ایکنا از آذربایجان غربی، محمود پوریوسف، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی، ظهر امروز در بزرگداشت یوم‌الله 9 دی که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه برگزار شد، بیان کرد: حضور عاشورایی مردم حماسه‌ساز و ولایت‌مدار در روز 9 دی سال 88 نقطه عطفی در تاریخ انقلاب و برگ زرین دیگری در افتخارات مردم ایران است.
وی ادامه داد: حماسه 9 دی در واقع نماد عزت استقلال و بصیرت مردمی است که تا پای جان برای حفظ اصول اسلام و آرمان‌های انقلاب ایستاده‌اند و اعلام کردند اگر دشمن در برابر اعتقادات و دین آنان بایستد، در برابر آنان مقاومت خواهند کرد.
پوریوسف افزود: حماسه 9 دی، روز نه گفتن به سران فتنه و آری گفتن به نظام اسلامی و بیعت مجدد با آرمان‌های مقام معظم رهبری بود و مردم در این روز تیر خلاص را به افراد مزدور و سران فتنه، شلیک کردند و همانگونه که امام راحل فرمودند پشتیبان ولایت فقیه باشید، تا آسیبی به مملکت نرسد را در عمل ایفا کردند.
وی با اشاره به اینکه حماسه 9 دی، نور بصیرت الهی در دل‌های امت بود، خاطرنشان کرد: از دیدگاه مقام معظم رهبری، فتنه یعنی غبارآلوده شدن فضا به طوری که نتوان حق و باطل را تشخیص داد و برای گذر از فتنه‌ها، تنها قطب‌نمای موجود تبعیت از ولایت فقیه در عصر غیبت است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی تاکید کرد: فتنه و فتنه‌گران جایی در دانشگاه آزاد نداشته و دانشگاه آزاد همواره سدی در برابر فتنه‌گران است.
انتهای پیام

captcha