کد خبر: 3778048
تاریخ انتشار : ۱۳ دی ۱۳۹۷ - ۰۷:۴۶

نمایشگاه «برجسته‌های عاشقانه» جمعه افتتاح می‌شود

گروه هنر ــ نمایشگاه آثار نقاشی‌خط داود نیکنام با عنوان «برجسته‌های عاشقانه» در نگارخانه استاد یاسمی تبریز گشایش خواهد یافت.

به گزارش ایکنا؛ نمایشگاه آثار نقاشی‌خط داود نیکنام با عنوان «برجسته‌های عاشقانه» روز جمعه ۱۴ دی‌ماه از ساعت ۱۶ تا ۲۰ در نگارخانه استاد یاسمی تبریز گشایش خواهد یافت.
نیک­نام که ریاست شورای عالی انجمن خوشنویسی سازمان بسیج هنرمندان کشور را برعهده دارد، بیش از ۳۰ سال است در عرصه هنر مشغول به فعالیت بوده و از آثار او می‌توان به نگارش کتیبه ضریح حضرت اباعبدالله الحسین(ع)، کتیبه ضریح حضرت رقیه(س)، کتابت شعار اربعین، کتابت هر ساله شعار سال از سوی دفتر مقام معظم رهبری و ... اشاره کرد.
در این نمایشگاه که با گرامیداشت یاد و نام استاد ابراهیم بخت‌شکوهی برگزار می‌شود، ۲۵ اثر با مضمون عارفانه و عاشقانه و تکنیک کاملاً برجسته­ مدرن با حفظ اصول و قواعد دقیق خوشنویسی نستعلیق به نمایش در خواهد آمد.
علاقه‌مندان برای بازدید از این نمایشگاه می‌توانند تا ۲۰ دی‌ماه از ساعت ۱۵ تا ۲۰ به نشانی تبریز، خیابان امام خمینی(ره)، نرسیده به آب‌رسانی، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان شرقی، طبقه اول، گالری استاد یاسمی مراجعه کنند.
انتهای پیام
captcha