کد خبر: 3778371
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۳۹۷ - ۰۸:۳۲
عارفی:

بسیجیان خدادوست و دشمن‌ستیز هستند

بسیجیان خدادوست و دشمن‌ستیز هستند گروه سیاست و اقتصاد - مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: بسیجیان دارای ویژگی‌هایی از جمله خدادوستی، خضوع، دشمن‌ستیزی و مجاهدت هستند.

به گزارش ایکنا از کرمان، حجت‌الاسلام علی عارفی، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان دیروز جمعه، 14 دی در همایش اساتید بسیجی به مناسبت دهه بصیرت در دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: انقلاب اسلامی بر سه پایه بنیان نهاده شده است که یکی اصل عقلانیت و شامل عقلانیت نظری و عملی می‌شود.
وی با بیان اینکه در حوزه عقلانیت نظری، جمهوری اسلامی بر مبنای دین مبین اسلام بنیانگذاری شده که پایگاه فکری آن علم کلان است، افزود: این به معنی توحید، نبوت، معاد، امامت و عدل در حوزه اندیشه و علوم سیاسی است یعنی اندیشه سیاسی اسلامی به ویژه در حوزه حکومت اسلامی که هیچ حاکمیتی غیر از خداوند حق ندارد.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان بیان کرد: هیچ شخصی حق حاکمیت بر شخص دیگر را ندارد در اندیشه سیاسی اسلامی اما در طرف مقابل طاغوت است حتی اگر عادل‌‌ترین فرد بر کرسی حاکمیت بنشیند از حوزه دین و معرفت اندیشه سیاسی اسلام، طاغوت محسوب می‌شود.
حجت‌الاسلام عارفی با اشاره به اصل معنویت و اخلاق در انقلاب اسلامی تصریح کرد: اساتید دانشگاه در حوزه عمل باید مواظب باشند که رایزن علمی باشند نه راهزن علمی و حق ندارند اندیشه‌ای پوسیده را به خورد جوانان بدهند و این سرقت علمی و فرهنگی است.
وی اصل سوم پایه‌گذاری انقلاب را عدالت در حوزه عمل دانست و تأکید کرد: بسیجیان دارای ویژگی‌هایی از جمله خدادوستی، خضوع، دشمن‌ستیزی و مجاهدت هستند.
انتهای پیام

captcha