کد خبر: 3778716
تاریخ انتشار : ۱۶ دی ۱۳۹۷ - ۰۸:۳۸

مدارس گرمی از سوی بنیاد علوی نوسازی می‌شود

گروه اجتماعی ـ استاندار اردبیل گفت: بنیاد علوی در شهرستان محروم گرمی در مدت ۵ سال تمامی مدارس را مقاوم‌سازی و نوسازی می‌کند.

مدارس گرمی از سوی بنیاد علوی نوسازی می‌شود

به گزارش ایکنا از اردبیل، اکبر بهنامجو، استاندار اردبیل روز گذشته، ۱۵ دی‌ماه‌ در جلسه شورای آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: در تغییر کاربری اراضی با همکاری همه دستگاه‌ها باید به سمتی حرکت کنیم تا هم بهترین مکان‌ها برای ساخت مدرسه اختصاص یابد و هم فضا‌های قابل معاوضه در راستای تغییر کاربری آن‌ها به مجموعه‌های تجاری و خدماتی به انجام برسد.
وی با قدردانی از آموزش و پرورش و نوسازی مدارس در پیگیری اعتبارات برای تکمیل پروژه‌های آموزشی در سطح استان و ارتقای سیستم گرمایشی در مدارس خاطرنشان کرد: از محل منابع ملی و استانی در این زمینه تخصیص اعتبارات در حد قابل قبولی انجام شده است.
رئیس شورای آموزش و پرورش استان اردبیل به حضور بنیاد مستضعفان و بنیاد علوی در منطقه محروم اشاره کرد و افزود: براساس تفاهمنامه‌ای که به امضا رساندیم در مدت ۵ سال تمامی مدارس گرمی مقاوم‌سازی و نوسازی خواهد شد.
بهنامجو ادامه داد: مقرر شده است به صورت مشارکتی و با تامین اعتبار به صورت ملی و استانی این عملیات نوسازی و مقاوم‌سازی به انجام برسد تا ما بتوانیم کار شاخصی را در ارتقای جایگاه استان در این حوزه شاهد باشیم.
وی همچنین به تأمین نیروی انسانی در برخی از مناطق استان اشاره کرد و گفت: از طریق دانشگاه فرهنگیان و استخدامی‌های اخیر باید جذب نیرو برای شهر‌های مختلف انجام شود تا مشکلی از بابت تامین نیروی انسانی در واحد‌های آموزشی شاهد نباشیم.
انتهای پیام

captcha