کد خبر: 3779935
تاریخ انتشار : ۲۰ دی ۱۳۹۷ - ۰۷:۵۳
علیدادی‌سلیمانی:

مسئولان تشریفات را حذف و ارتباط با مردم را بیشتر کنند

مسئولان تشریفات را حذف و ارتباط با مردم را بیشتر کنند گروه سیاست و اقتصاد - امام جمعه کرمان خطاب به مسئولان اظهارکرد: تشریفات را باید حذف و ارتباط با مردم را بیشتر، صمیمی و نزدیک‌تر کنید و این امر را در همه امور زندگی خود رعایت کنید چراکه رمز پیروزی ما در همین است.

به گزارش ایکنا از کرمان، حجت‌الاسلام حسن علیدادی‌سلیمانی، امام جمعه کرمان دیروز چهارشنبه، 19 دی در سفر دو روزه به جنوب کرمان پس از سفر به شهرستان کهنوج  وارد شهرستان منوجان شد و از پروژه‌های این شهرستان بازدید و با مردم دیدار کرد.
امام جمعه کرمان از مجموعه تفریحی توریستی شهرستان منوجان که توسط معین اقتصادی ساخته شده و کمپ ترک اعتیاد بانوان بازدید و به دیدار با مردم شهرستان منوجان رفت.
حجت‌الاسلام علیدادی‌سلیمانی در حاشیه این دیدار گفت: رمز موفقیت یک اجتماع این است که مردم با هم صمیمی باشند و حسادت‌ها، کدورت‌ها و اختلاف‌ها را به طور کلی کنار بگذارند و دوم اینکه پشت سر رهبری بایستند.
وی افزود: تمام کشورهای همسایه مانند یمن، لبنان، افغانستان و غیره یا در جنگ و یا در شرف جنگ هستند اما کشور جمهوری اسلامی با اقتدار میان این همه جنگی که در کشورهای همسایه وجود دارد، امن‌ترین کشور است.
امام جمعه کرمان بیان کرد: دشمن با تمام وجود در تلاش برای متلاشی کردن جمهوری اسلامی ایران است که نمونه آن تجهیز کردن ارتش صدام و جنگ نابرابر با ما بود، اما کشور ما با قدرت، حمایت، وحدت مردم و مسئولان پیروز این میدان خواهد بود.
حجت‌الاسلام علیدادی‌سلیمانی با بیان اینکه کشور نیاز به آرامش دارد، تصریح کرد: استان کرمان در بحث اختلاف‌های سیاسی استانی آسیب دیده است که باید به صورت جدی در دستور کار قرار گیرد و همین فرهنگ را باید میان مردم ببریم.
وی تصریح کرد: باید آن بخشی از مردم که در فقر به سر می‌برند را شناسایی و در زمینه رفع مشکلات آنها اقدام شود چراکه این مسئله زیبنده کشور جمهوری اسلامی نیست.
امام جمعه کرمان خطاب به مسئولان اظهارکرد: تشریفات را باید حذف و ارتباط با مردم را بیشتر، صمیمی و نزدیک‌تر کنید و این امر را در همه امور زندگی خود رعایت کنید چراکه رمز پیروزی ما در همین است.
حجت‌الاسلام علیدادی‌سلیمانی تصریح کرد: مسئولان ما باید هوشمند باشند و اجازه ندهند مسائل و مشکلات، اجتماعی و امنیتی شود چراکه دشمن از فضای اجتماعی بیشترین استفاده را برای آسیب زدن به نظام می‌کند.
انتهای پیام

captcha