کد خبر: 3783064
تاریخ انتشار : ۰۱ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۲

«مرضیه هاشمی» قربانی تسویه حساب سیاسی با ایران است

«مرضیه هاشمی» قربانی تسویه حساب سیاسی با ایران است گروه سیاست و اقتصاد ـ رئیس بسیج رسانه گیلان با بیان اینکه مرضیه هاشمی از اصالتی آمریکایی برخوردار است، اما یک ایرانی محسوب می‌شود، گفت: زن بودن و رنگین‌پوست بودن مرضیه هاشمی می‌تواند دلیلی باشد تا بر شدت مجازات وی بیافزاید و او را قربانی حس انتقام و تسویه‌حساب سیاسی با ایران کند.

محسن جعفری، رئیس بسیج رسانه استان گیلان در گفت وگو با ایکنا از گیلان، در واکنش به دستگیری «مرضیه هاشمی»، خبرنگار پرس‌تی‌وی در آمریکا اظهار کرد: در زمانی که افکار عمومی هنوز نتوانسته است ماجرای حمایت تمام‌قد ترامپ از قتل خاشقچی را به فراموشی بسپارد، دستگیری و زندانی کردن خبرنگار ایرانی در کنار اهانت و اجبار وی مبنی بر کشف حجاب حکایت از تکرار سناریوی تلخ خاشقچی در قالبی جدید دارد.

وی افزود: مدعیان حقوق بشر که خود را بزرگترین مدافعان آزادی بیان و حفظ حقوق انسان‌ها می‌دانستند در آخرین آزمون سیاسی خود نشان دادند که ادعاهایشان تنها تلاش برای پوشاندن چهره کریه دشمنی با مسلمانان است.

رئیس بسیج رسانه گیلان‌ دستگیری خبرنگار آمریکایی‌الاصل و مستندساز مسلمان و شیعه را دلیلی بر این مدعا دانست که ترس دولت‌های مستبد از گرایش روزافزون افراد به دین اسلام می‌تواند در درازمدت برای منافع آنها و نشان دادن چهره‌ای مخدوش از اسلام و تشیع خطرآفرین باشد.

جعفری با بیان اینکه مرضیه هاشمی از اصالتی آمریکایی برخوردار است، اما یک ایرانی محسوب می‌شود، گفت: زن بودن و رنگین پوست بودن مرضیه هاشمی می‌تواند دلیلی باشد تا بر شدت مجازات وی بیافزاید و او را قربانی حس انتقام و تسویه حساب سیاسی با ایران کند.

وی خاطرنشان کرد: پیچیدگی ماجرای دستگیری و برخورد دولت آمریکا با یک خبرنگار و شهروند ایرانی سوای رویکرد نژادپرستانه که ناشی از منش خصمانه و بیمارگونه سیاستمداران این کشور است می‌‌تواند بر جلب نظر افکار عمومی جهان بر حقانیت و مظلومیت مسلمانان حتی در برخورداری از حقوق اولیه انسانی صحه گذارد.

این مسئول فرهنگی انقلاب اسلامی ایران را یک انقلاب ایدئولوژیک دانست که در گوشه‌ای از جهان الگوی کشورهای دیگر شده است و اظهار کرد: انقلاب اسلامی بهدنبال آزادی و داشتن جامعه‌ای امن، مطلوب و ایده‌آل برای زندگی است.

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی توانسته از ملت‌های آزادی‌خواه و عدالت‌طلب سفیر صلح و دوستی بسازد، تصریح کرد: جذب ملت ها نماد حقانیت انقلاب ماست.

جعفری یادآور شد: جامعه جهانی و مدعیان حقوق بشر باید ‌برابر این اقدام بیمارگونه و ناجوانمردانه دولت آمریکا واکنش مناسب و موضع‌گیری شفاف ارائه دهند تا بیش از این مشروعیت جایگاه این نهادهای مدعی زیر ؤنرود. از سویی دیگر نیز انتظارات از کشورهایی که همواره در موارد بسیار کوچک‌تر و با درجه اهمیت کمتر واکنش نشان می‌‌دادند نیز مشخص است.

رئیس بسیج رسانه گیلان اقدام عاجل بین‌المللی از سوی تیم دیپلماسی کشور را حائز اهمیت بسیار دانست و تأکید کرد: امید است دولت و وزارت امور خارجه متبوع، بهترین تصمیم و مؤثرترین اقدام را برای حفظ و صیانت از حقوق این شهروند ایرانی در آن سوی مرزها اتخاذ کند.

انتهای پیام

captcha