
به گزارش ایکنا، حوزه نوشت: حجتالاسلام والمسلمین سید محمد واعظ موسوی در حاشیه بیستمین همایش کتاب سال حوزه با اشاره به این که حوزه های علمیه از دیرباز متکفل مباحث دینی، علمی ، اخلاقی و معرفتی جامعه بوده اند، اظهار داشت: آنچه مهم است این که علاوه بر سخنرانی و خطابه و تبلیغ چهره به چهره و حضور در بین قاطبه مردم باید با استفاده از قلم و نوشتن کتاب و نیز بهره گیری از بستر مهمی چون فضای مجازی به تبلیغ معارف دین و دفاع از ارزش های الهی و دستاوردهای انقلاب اسلامی پرداخت.
وی افزود: شاید از منظر عده ای، با وجود فضای مجازی و استفاده از تکنولوژی های نوین کمتر نیاز به استفاده از قلم و سخنرانی و خطابه باشد و حال آن که اتفاقاً شرایط امروز ضرورت بهره گیری از این ابزارهای سنتی حوزه های علمیه در امر تبلیغ را بیشتر هم کرده است.
این استاد حوزه همچنین گفت: از سویی کسی که اهل قلم نباشد و نتواند اطلاعات خود را بر خامه قلم پیاده سازی کند ، نمی تواند دیگران را از آن چه در مافی الضمیر اوست به خوبی مطلع نماید، چرا که زبان به تنهایی در این خصوص کافی نیست و در مکتب شیعه و اهل بیت(ع) معارف بسیار غنی است که باید این ها را با قلم توانا و پخته به مخاطب انتقال داد.
رئیس انجمن ارتباطات و تبلیغ حوزه علمیه قم تاکید کرد: امروز طلاب و فضلای اهل قلم و اندیشمند چشم امید حوزه و نظام اسلامی هستند که با تلاش شبانه روزی آن ها اندوخته های دینی در اختیار جامعه بشری قرار می گیرد و لذا این ها باید با دغدغه تمام و با وجود سختی ها در مسیر عملیاتی کردن آموزه های ناب قرآن و عترت و دفاع از آرمان های انقلابی ملت ما بکوشند.