کد خبر: 3785055
تاریخ انتشار : ۰۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۶

‌نهاد کتابخانه‌های عمومی فرصت مطالعه را با سلایق مختلف فراهم کرده است

گروه فرهنگی ــ نویسنده مطرح کشور گفت: نهاد کتابخانه‌های عمومی با برنامه‌ریزی دقیق و منسجم فرصت مطالعه و اندیشیدن را برای همه سلایق در تمام گروه‌های سنی فراهم کرده است.

«نهاد کتابخانه‌های عمومی»، فرصت مطالعه را با سلایق مختلف فراهم کرده استبه گزارش ایکنا از اردبیل، محمدرضا بایرامی، نویسنده مطرح کشور روز گذشته، ۷ بهمن‌ماه در جریان بازدید از کتابخانه مرکزی اردبیل اظهار کرد: کتابخانه‌های عمومی در ترویج کتابخوانی و تربیت اهالی فرهنگ در عرصه‌های مختلف نقش مؤثری دارند و حرکتی که در همین راستا نهاد کتابخانه‌های عمومی آغاز کرده اقدامی شایسته در رونق گرفتن امر کتاب و کتابخوانی است.
وی گفت: امروز آنچه که در اینجا می‌بینیم کار‌هایی است که براساس استاندارد‌ها تعریف و تبیین شده و با اعضای فعال کتابخانه‌های عمومی مواجه هستیم که از این امکانات و فضای فراهم شده به بهترین شکل استفاده کنند.
نویسنده برجسته و متعهد کشورمان بیان کرد: آنچه که مطلوب است اینکه طیف مختلفی از نویسندگان با کتاب‌های خود در این مجموعه حضوری پررنگ دارند و نهاد کتابخانه‌های عمومی سعی کرده تا فرصت و زمینه برآورده شدن سلیقه‌های مختلف را در گروه‌های سنی مختلف با تهیه و تأمین کتاب‌های ارزشمند فراهم کند.
بایرامی افزود: همین که این کتاب‌ها کودکان و نوجوانان ما را در یک فضای سالم سرگرم کند در حقیقت انجام ماموریتی است که در مراتب بالاتر امیدواریم به یک حرکت آموزشی، پژوهشی و تحول فرهنگی با نگاه آرمان‌خواهانه تبدیل شود.
وی با بیان اینکه نهاد کتابخانه‌های عمومی با این اقدام و فضاسازی‌ها سعی کرده از نسل نوجوان و جوان ما را به مطالعه ترغیب کند، تصریح کرد: بدون تعصب خاص باید بگویم که ما بهترین نویسندگان را در حوزه کودک و نوجوان داریم به طوری که حتی تعدادی از آن‌ها در سطح جهانی درخشیده‌اند هر چند که شاید فرصت معرفی آن‌ها به شکل مطلوب فراهم نیامده و یا به‌دلیل محدودیتی که در حوزه ترجمه وجود دارد کتاب‌های آن‌ها به زبان‌های زنده دنیا ترجمه نشده است.
نویسنده کتاب‌های کوه مرا صدا زد و قصه‌های ساوالان افزود: به نسبت پیش از انقلاب که نویسنده کمتری داشتیم در حال حاضر نویسندگان متعدد و شاخصی را داریم که سعی می‌کنند از هر فرصتی برای تولید آثار کیفی‌تر استفاده کنند.
وی اظهار کرد: انبوه تولید کتاب در حوزه‌های مختلف نوع انتخاب را نیز سخت و دشوار کرده در حالی که در یک طبقه‌بندی و فرم‌بندی مشخص می‌توان کتاب‌های مفید را در حوزه‌های مختلف معرفی کرده تا براساس ذائقه مخاطبان زمینه مطالعه بیشتر با انگیزه مضاعف فراهم آید.
این نویسنده اردبیلی در مورد آخرین اثر خود بیان کرد: هر چه سن بالاتر می‌رود کار با ریسک بیشتر و حساسیت فراوان همراه می‌شود و بنده نیز به همین خاطر دست به عصا راه رفته و سعی می‌کنم هر از چند سال یکبار کتابی را نوشته و روانه بازار کنم.
بایرامی ادامه داد: در حال حاضر مشغول نوشتن یک رمان جنگی هستم که به نظر می‌رسد در سال‌های آینده تکمیل شده و برای چاپ آماده شود.
وی با قدردانی از اقدام خوب نهاد کتابخانه‌های عمومی در اجرای طرح چهل قلم به میمنت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی افزود: امیدواریم این حرکت مفید و شایسته در سال‌های آینده نیز با ابتکارات و خلاقیت‌های بیشتر زمینه معرفی چهره‌های ادبی و عرصه نویسندگی را به ویژه برای نسل جوان و آینده‌ساز ما فراهم کند.
یادآور می‌شود، بایرامی نویسنده معاصر ایران که با کتاب کوه مرا صدا زد از قصه‌های سبلان توانست جایزه خرس طلایی و کبری سوئیس را کسب کند به طوری که دیگر آثار او رمان لم یزرع، قصه‌های ساوالان و دشت شقایق‌ها ... است که این نویسنده یکبار نیز جایزه سال کتاب جمهوری اسلامی ایران را کسب کرده است.
انتهای پیام

captcha