کد خبر: 3785198
تاریخ انتشار : ۰۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۸
رئیس کارگروه تشکل‌های دینی و مردمی سالگرد پیروزی انقلاب:

‌تبیین شاخص‌های حضور مردم در صحنه برای تقویت اعتماد ملی/ 5 هزار مدیر تشکل‌های دینی تجلیل می‌شوند

گروه جامعه ــ رئیس کارگروه تشکل‌های دینی و مردمی ستاد مرکزی چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ضمن تشریح فعالیت‌های این کارگروه، تبیین شاخص‌های اصلی حضور مردم در صحنه را موجب افزایش خودباوری و تقویت امید و اعتماد آن‌ها به نظام اسلامی دانست و از برگزاری همایش ملی تجلیل از ۵ هزار مدیر تشکل‌های دینی سراسر کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایکنا؛ نشست خبری سردار سرتیپ علیرضا افشار، رئیس کارگروه تشکل‌های دینی و مردمی ستاد مرکزی چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی صبح امروز دوشنبه، هشتم بهمن‌ماه در ساختمان شورای هماهنگی سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد.

وی در ابتدای این نشست با بیان اینکه حضور در صحنه و مشارکت مردم در امور با لبیک به رهنمود‌های حکیمانه مقام معظم رهبری، رمز شکست‌های پی‌در پی دشمنان و پایداری انقلاب اسلامی بوده است، اظهار کرد: تلاش مجاهدانه و افتخارآفرین ملت ایران، الگوی ملل اسلامی و نهضت‌های مقاومت در جهان شده است.

‌افشار با بیان اینکه تبیین شاخص‌های اصلی حضور مردم در صحنه، موجب افزایش خودباوری و تقویت امید و اعتماد آن‌ها به نظام اسلامی می‌شود، ادامه داد: نمایش هنرمندانه عرصه‌های مختلف مشارکت داوطلبانه مردم موجب تقویت رویکرد مردمسالاری دینی در نظام اسلامی خواهد شد و دولتمردان و نهاد‌های حکومتی را موظف به حمایت از تشکل‌های دینی و مردم نهاد و گسترده‌تر کردن میدان‌های حضور مردم خواهد کرد.

رئیس کارگروه تشکل‌های دینی و مردمی، ستاد مرکزی چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در ادامه به عرصه فعالیت‌های این کارگروه پرداخت و گفت: ما در عرصه‌های مشارکت مردم، فعالیت‌ها و برنامه‌های بسیاری را شاهد بوده‌ایم که نمونه آن پایداری مردم بر سر آرمان‌های انقلاب و حضور باشکوه در راهپیمایی‌های ۲۲ بهمن، روز قدس و ..است که در واقع تجدید پیمانی با آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب اسلامی است.

وی اظهار کرد: وحدت ملی همه اقوام و مذاهب در کشور بیانگر این حقیقت است که مردم با وجود مشکلات و بعضاً ناکارآمدی‌های دولتمردان هیچ‌گاه به انقلاب پشت نکرده و راه امام(ره) را با قاطعیت دنبال می‌کند. همچنین شکل‌گیری ارکان حکومتی با اراده مردم و مشارکت‌های حداکثری در انتخابات (خبرگان رهبری، مجلس شورای اسلامی، ریاست جمهوری، شورای اسلامی شهر و روستا، رفراندوم نظام جمهوری اسلامی و قانون اساسی و ..) از دیگر عرصه‌های حضور مردم بوده که در مقایسه با کشور‌های مدعی لیبرالیسم از درصد بالاتری برخوردار بوده است.

افشار، حضور ایثارگرانه مردم در عرصه‌های دفاعی را یکی دیگر از عرصه‌های حضور مردم دانست و بیان کرد: همه صاحب‌نظران و کارشناسان دفاعی معترضند که حضور نیرو‌های داوطلب مردمی در جبهه‌ها و پشتیبانی مردم از جنگ معادله جنگ تحمیلی را به نفع ایران تغییر داد. امروز نیز یادواره‌های شهدا و راهیان نور و زنده نگه داشتن یاد شهدا و تجلیل از ایثارگران دفاع مقدس و میثاق با راه پر افتخار آن‌ها سرمشق جوانان نسل چهارم شده است تا با استقبالی گسترده داوطلب عزیمت به عراق و سوریه به عنوان مدافعین حرم اهل بیت‌(ع) باشند و به مقابله با نیرو‌های تکفیری و تروریسم تحت حمایت استکبار و مرتجعین منطقه بپردازند.

رئیس کارگروه تشکل‌های دینی و مردمی ستاد مرکزی چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه جهاد برای سازندگی و عمران مناطق محروم عرصه دیگر حضور داوطلبانه در عمران و آبادی روستا‌ها و مناطق محروم است، گفت: این عرصه که با حرکت پرافتخار جهاد سازندگی شروع شد، امروز هم با اردو‌های جهادی دانشگاه‌ها، بسیج سازندگی و مانند آن ادامه دارد. البته این حضور داوطلبانه و ایثارگرانه علاوه بر نقشی است که دانشمندان ایرانی، کشاورزان، صنعتگران و سایر اقشار و صفوف جامعه در تلاش برای پیشرفت و آبادانی کشور دارند.

وی با بیان اینکه فشار‌های سیاسی و عملیاتی روانی دشمن نتوانسته روحیه استکبارستیزی و طرفداری از مظلومان را در ملت سرکوب کند، گفت: ملت همچنان با مشت‌های گره کرده فریاد مرگ بر آمریکا را در گنبد آهنین ایران اسلامی طنین‌افکن می‌سازند و به تسخیر لانه جاسوسی و تحقیر جاسوسان آمریکایی افتخار می‌کنند؛ آن‌ها راه پر صلابت امام(ره) را با قدرت دنبال می‌کنند و از سختی‌های راه تا رسیدن به قله‌های عزت و اقتدار، هراسی به دل راه نمی‌دهند.

افشار بصیرت مردم و مقابله با جنگ نرم دشمن را را از دیگر عرصه‌های این حضور دانست و بیان کرد: کنار نیامدن مردم با گروه‌های ضد انقلاب و جریان‌های غرب‌گرا و حضور غیر قابل تصور آن‌ها در راهپیمایی‌های ۱۸ تیر ۷۸ و ۹ دی ۸۸ که چشم فتنه‌های آمریکا را کور کرد، بیانگر بصیرت کم‌نظیر و یا بی‌نظیر ملت ایران است که با تمسک به ریسمان الهی ولایت از کوران‌های پرخطر توطئه‌های دشمن به سلامت عبور کرده و مانع فروپاشی نظام اسلامی می‌شوند.

رئیس کارگروه تشکل‌های دینی و مردمی ستاد مرکزی چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در ادامه با اشاره به اینکه مردم هنوز زحم ترور‌های ناجوانمردانه منافقین را بر تنه انقلاب حس می‌کنند، ادامه داد: مردم ما محصول دخالت بیگانگان در کشور‌های همسایه را می‌بینند و مانع تزلزل در ارکان نظام ولایی در ایران می‌شوند؛ جنگ نرم دشمن که به‌دنبال تاثیرگذاری روی باور‌ها و رفتار جامعه و گریز آن‌ها از دین بوده است، به خاطر حضور یکپارچه مردم است.

وی گفت: در جنگ نرم دشمن به‌دنبال تاثیرگذاری روی باور‌ها و رفتار جامعه و گریز آن‌ها از دین ا‌ست، اما به خاطر حضور یکپارچه و عاشقانه مردم در مناسبت‌های مذهبی(عزاداری‌های محرم، صفر، اعتکاف، راهپیمایی اربعین، عید غدیر، نیمه شعبان و ..) و مشارکت آن‌ها در احداث و اداره مساجد، برپایی هیات‌های مذهبی، تأمین هزینه‌های علمیه و شهریه طلاب از طریق خمس و دین‌باوری و تکریم شعائر مذهبی، تلاش آن‌ها ناکام مانده است.

‌افشار اضافه کرد: رسیدگی به محرومان و مستضعفان و گستردگی خیریه‌ها در ایران با هیچ یک از کشور‌ها قابل مقایسه نیست؛ علاوه بر کمک‌های چندین میلیاردی به کمیته امداد امام(ره)، بهزیستی، سازمان اوقاف و ستاد دیه برای آزادی زندانیان با جرائم غیر عمد، در عرصه مدرسه‌سازی (خیرین مدرسه‌ساز) مدرسه‌یاری، احداث بیمارستان و کمک به درمان مجروحان و بیمار صعب‌العلاج، رسیدگی به ایتام و مستمندان و حتی متکدیان نیز اقدامات گسترده‌ای را انجام داده‌اند.

وی در ادامه به فهرست برخی از برنامه‌های کارگروه تشکل‌های دینی و مردم‌نهاد ستاد نکوداشت چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی پرداخت و گفت: برگزاری جلسه ۵۰ تشکل مردم‌نهاد، نهاد‌های حمایت‌کننده و اصحاب رسانه، در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در نیمه دوم شهریورماه، جهت توجیه رویکرد‌ها و دریافت برنامه‌های نکوداشت چهلمین سالگرد نظارت، حمایت و هدایت صحیح آن‌ها و برنامه‌ریزی و همانگی جهت تهیه ۴۰ برنامه تصویری و رسانه‌ای کوتاه از حضور مردم و عملکرد تشکل‌های مردمی در صحنه‌های مختلف جهت پخش از صدا و سیما در ساعات مناسب شبکه‌های رسانه ملی و سایر رسانه‌های گروهی تحت عنوان (حماسه حضور مردمی در چهل سال دستاورد‌های انقلاب اسلامی) ازجمله این برنامه‌ها و اقدامات بوده است.

افشار با اشاره به اینکه تهیه و تولید کلیپ‌های هنری از دستاورد‌های چهل ساله انقلاب که در هر یک پاسخی به یکی از شبهات ضد انقاب داده می‌شود، از مهم‌ترین برنامه‌های ما در این حوزه است، گفت: هماهنگی جهت طراحی چهل پوستر و تابلوی شهری از نقش مردم در دستاورد‌های چهل ساله انقلاب با رویکرد پاسخگویی به شبهات دشمن، در خیابان‌ها و اماکن عمومی تهران و استان‌ها، نماز جمعه‌ها و نمایندگی‌های خارج از کشور تحت عنوان (حماس حضور مردمی در چهل سال دستاورد‌های انقلاب اسلامی) و ارائه محصول دو برنامه فوق و گزارش‌های تشکل‌های مردمی در فضای مجازی و سایر رسانه‌های کشور و نمایندگی‌های ایران در سایر کشور‌ها از دیگر این برنامه‌ها هستند.

رئیس کارگروه تشکل‌های دینی و مردمی ستاد مرکزی چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه هماهنگی جهت برگزاری همایش ملی ۵۰۰۰ نفره مدیران تشکل‌های دینی و مؤسسات مردمنهاد تهران و منتخب سراسر کشور و تجلیل از برترین‌ها و موثرترین‌ها، از دیگر برنامه‌های این حوزه است، گفت: تهیه مقاله در خصوص نقش مردم در چهل سال انقلاب اسلامی و مقایسه آن با قبل از انقلاب و تهیه بانک شبهات مطروحه در رابطه با دستاورد‌های انقلاب اسلامی به منظور تهیه پاسخ مناسب و تهیه و ارسال چهل دستاورد انقلاب اسلامی با رویکرد نقش مردم و پاسخ‌گویی به شبهات به منظور استفاده از خطبا، سخنرانان، ائمه جمعه و جماعات، مبلغین، مداحان و رسانه‌ها و فضای مجازی و محافل عمومی از دیگر برنامه‌های ما در این ایام است.

وی با اشاره به راه‌اندازی طرح بازدید از دستاورد‌های انقلاب اسلامی با عنوان راهیان پیشرفت و تکنولوژی گفت: در این طرح مردم و اصحاب رسانه از نزدیک با پیشرفت‌های این عرصه آشنا می‌شوند. همچنین تهیه دستور العمل جهت بهره‌برداری کلیه تشکل‌های دینی و مردم نهاد و گروه‌های جهادی، و اجرای برنامه‌های خودجوش هنری و ادبی در راستای نکوداشت چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی و ابلاغ تشکیل ستاد‌های مردمی استانی نکوداشت چهلمین سالگرد انقلاب با محوریت مساجد و تشکل‌های مردمی از طریق شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و ارسال برنامه‌های پیشنهادی از دیگر برنامه‌های ما در این ایام است.

انتهای پیام
captcha