کد خبر: 3786129
تاریخ انتشار : ۱۱ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۳
شادیوند:

هدف طرح بانویار پلیس کاهش حوادث رانندگی است

گروه اجتماعی - مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری ایلام گفت: طرح بانویار پلیس اولین طرح ارتقا فرهنگ ترافیکی ویژه بانوان ایلامی با هدف کاهش حوادث رانندگی در استان اجرا می‌شود.

هدف طرح بانویار پلیس کاهش حوادث رانندگی است
مریم شاد‌‌یوند، مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری ایلام امروز در گفتگو با ایکنا از ایلام، اظهار کرد: مخاطرات و آسیب‌های ناشی از رانندگی از جمله تصادفات منجر به فوت یا نقص عضو  یکی از عواملی است که  خانواده های بسیاری را درگیر خود می‌کند متاسفانه نتیجه حوادث هرچه که باشد زنان به واسطه شرایط روحی و ذاتی خود آسیب‌های به نسبت بیشتری از وقوع این حوادث می‌بینند که حوادث رانندگی هم از این قاعده مستثنی نیست.
وی تصریح کرد: بسیاری از افرادی که متاسفانه در جریان تصادفات از بین می‌روند سرپرستان خانوار هستند که این موضوع منجر به چند برابر شدن مسوولیت و آسیب‌پذیری همسران به عنوان سرپرستان جدید  خانوار می‌شود که پیگیری وضعیت این بانوان به نوبه خود بخشی از ماموریت ما در کنار سایر دستگاههای ذی ربط است.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری ادامه داد: ما معتقدیم چنانچه زنان نسبت به قوانین و اصول صحیح رانندگی آگاه شوند باعنایت به مسوولیت‌پذیری آنان سرعت غنای فرهنگ‌ترافیکی در شهر و دیارمان افزایش می‌یابد، چرا که عمدتا ما در رعایت قوانین این حوزه سهل انگاری می‌کنیم که نتیجه آن هم متضرر شدن خود شهروندان است پس قطعا فرهنگ‌سازی در این زمینه به عنوان یک ماموریت فرهنگی اجتماعی دفتر  می تواند در کاهش اینگونه حوادث موثر باشد .
شادیوند گفت: یکی دیگر از اهداف ما تاثیرگذاری در تربیت نسل آتی شهروندان به واسطه اشراف مادران و کودکان امروز به قوانین و مقررات و اعمال آن قوانین و مقررات در عمل توسط مادران است که حاصل آن در نهایت رعایت  حقوق شهروندی است که بخشی از این حقوق چه در قالب عابر و چه راکب در این طرح پرداخته و انتقال خواهد یافت.
وی گفت: ما در دفتر امور بانوان به عنوان یک دفتر ستادی و نظارتی معتقدیم اگر زنان بپذیرند و بخواهند در هر حوزه ای از جمله در اصلاح  رفتارهای ترافیکی تغییری مثبت ایجاد کنندحداقل  نتیجه آن تربیت فرزندانی قانونمند به عنوان نسل آینده همین جامعه  و تاثیر گذاری بر سایر اعضای خانواده خواهد بود .
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری تأکید کرد: دفتر اموربانوان با عنایت به این مهم کارشناسان پلیس راهنمایی و رانندگی را به عنوان متخصصین این حوزه  فراخواند تا با هم اندیشی مسیری صحیح برای ارتقا فرهنگ ترافیکی جامعه بیابیم و در کنار ظرفیت دفتر بانوان در دسترسی به اقشارمختلف زنان از تخصص وتبحر پلیس راهنمایی و راهنمایی استان هم بهره لازم برده شود.
شادیوند تصریح کرد: پس از 8 ماه نشست‌های متعدد طرحی تحت عنوان بانو یارپلیس استخراج شد که به صورت کارگاهی و هدفمند مهارتهای متنوع مرتبط با فرهنگ ترافیکی را در ده سرفصل مشخص به مخاطبان خود انتقال می دهد که خوشبختانه این طرح مورد توجه استاندار قرار گرفت و آن را به عنوان یک حرکت فرهنگ‌ساز تایید و دفتر بانوان را در این خصوص حمایت کرد.
وی با بیان اینکه این طرح مورد استقبال به ناجای کشور به عنوان طرحی اثربخش در تسریع ارتقاء فرهنگ ترافیکی جامعه شناخته شد، تصریح کرد: این همکاریها و تعاملات بین بخشی فرصتی  ارزشمند برای دفتر امور بانوان و خانواده  در احصا ظرفیت‌ها و تعامل سازنده به نفع اقشارمختلف زنان است.
شادیوند در ادامه اظهار کرد: گروه هدف در فاز اول اجرای این طرح  زنان شاغل دستگاه‌های اجرایی هستند که با تنطیم و ارسال  مکاتباتی با کل دستگاههای اجرایی استان مقدمات کار جهت عملیاتی شدن اهداف طرح به عنوان پایلوت در شهر ایلام چیده شده است
انتهای پیام
captcha