کد خبر: 3786581
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۳

۲۵ پروژه آموزشی در اردبیل بهره‌برداری می‌شود

گروه فرهنگی ــ معاون فنی و اجرایی اداره‌کل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس استان اردبیل گفت: در دهه مبارک فجر ۲۵ طرح و پروژه آموزشی در مناطق مختلف این استان مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

۲۵ پروژه آموزشی در استان اردبیل بهره برداری می‌شودبه گزارش ایکنا از اردبیل، حسن محمدی‌ادیب، معاون فنی و اجرایی اداره‌کل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس استان اردبیل امروز ۱۳ بهمن‌ماه در آیین افتتاح سالن ورزشی دبیرستان علی‌بن ابیطالب(ع) خلخال گفت: این پروژه‌ها شامل ۲۵ مدرسه در قالب ۷۲ کلاس درسی با زیربنای ۱۲ هزار و ۳۸۴ متر مربع است که برای اجرا و تکمیل آن‌ها ۱۱۹ میلیارد و ۷۰۴ میلیون ریال از منابع اعتباری مختلف هزینه شده است.
محمدی‌ادیب تصریح کرد: پروژه‌های آسفالت محوطه ۱۵ مدرسه با ۲۵ هزار متر مربع مساحت و صرف اعتباری بالغ بر ۶ میلیارد ریال در دهه پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بهره‌برداری می‌شوند.
وی گفت: بهره‌برداری از سیستم گرمایشی استاندارد‌سازی شده ۹ مدرسه با صرف ۱۲ میلیارد و ۸۰۳ میلیون ریال از جمله طرح‌های قابل افتتاح اداره‌کل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس استان در ایام دهه فجر امسال است.
معاون فنی و اجرایی اداره‌کل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس استان با بیان اینکه تا زمان تکمیل و بهره‌برداری از پروژه‌های آموزشی نیمه‌کاره هیچ پروژه آموزشی جدیدی آغاز نمی‌شود، افزود: پنج پروژه و طرح آموزشی خلخال از جمله مدرسه شهرک مسکن مهر، بنیاد برکت خورش رستم، مدرسه روستای لرد بخش شاهرود، مدرسه نامجو و هنرستان باهنر از جمله پروژه‌های نیمه تمام خلخال هستند که اعتبار لازم برای تکمیل آن‌ها تأمین و این طرح‌ها تا پایان امسال تکمیل می‌شود.
محمدی‌ادیب با بیان اینکه برای عملیات اجرایی احداث سالن ورزشی دبیرستان علی‌بن ابیطالب(ع) خلخال در زیربنای ۵۱۷ متر مربع سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون  ریال هزینه شده، اظهار کرد: با افتتاح این پروژه زمینه اجری تمرین و برگزاری مسابقات ورزشی فراهم شده است.
انتهای پیام

captcha