کانون خبرنگاران نبأ ـ به مناسبت فرارسيدن ايام شهادت بزرگ بانوی دو عالم، حضرت فاطمه زهرا(س)، مراسم عزاداری و سوگواری در آستان مقدس حضرت عبدالعظيم(ع) برگزار میشود.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ به نقل از روابط عمومی آستان مقدّس حضرت عبدالعظيم(ع)، مراسم سوگواری ایام فاطميه از سهشنبه، 16 بهمنماه تا شنبه، 20 بهمنماه به مدت 5 شب، بعد از اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء در مسجد جامع آستان مقدس، با سخنرانی حجتالاسلاموالمسلمين حیدری کاشانی و مرثیهسرایی امیر نعیمی، مداح اهل بیت عصمت و طهارت(ع) برگزار خواهد شد.
همچنین شنبه، 20 بهمنماه مصادف با روز شهادت آن حضرت نیز ویژه برنامهای با سخنرانی حجتالاسلام علمالهدی، استاد حوزه علمیه و مرثیهسرایی اصغر دوستی بعد از اقامه نماز ظهر و عصر در مصلای بزرگ ری برقرار خواهد بود.
مهسا اسفندیاری
انتهای پیام