کد خبر: 3787296
تاریخ انتشار : ۱۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۶

اجرای طرح «تقویت مهارت‌های گفت‌وگو» در مدارس کهگیلویه و بویراحمد

گروه اجتماعی ــ طرح تقویت مهارت‌های گفت‌وگو و ارتباط مؤثر در مدارس کهگیلویه و بویراحمد در حال اجرا است.

اجرای طرح «تقویت مهارت‌های گفت‌وگو» در مدارس کهگیلویه وبویراحمد

به گزارش ایکنا از کهگیلویه وبویراحمد، به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد، زهرا حسینی، کارشناس مسئول امور زنان آموزش و پرورش استان امروز، 15 بهمن‌ماه اظهار کرد: کمیته اجرایی طرح تقویت مهارت‌های گفت‌وگو و ارتباط مؤثر در مدارس بیش از ۱۰ منطقه و شهرستان با نظارت مشاور بانوان مدیرکل آموزش و پرورش تشکیل شد.
وی با اشاره به اینکه ارتباط در برگیرنده مجموعه‌ای از مهارت‌هاست، افزود: این طرح ملی تا پایان اسفندماه در سراسر استان اجرا می‌شود.
کارشناس مسئول امور زنان آموزش و پرورش استان بیان کرد: جلسه توجیهی برای والدین دانش‌آموزان و اولیای مدرسه به‌منظور آشنایی با اهداف طرح توسط مربیان در ساعات فعالیت آزاد کلاس و یا ساعات درس تفکر و سبک زندگی اسلامی برگزار می‌شود.
حسینی تصریح کرد: گفت‌وگو راهی برای تفاهم است و یکی از نیاز‌های مهم احساسی انسان را برآورده می‌سازد و مهارت گفت‌وگو یکی از مهارت‌هایی است که ارتباط انسان با خودش، دیگران، طبیعت و با خداوند را سامان می‌دهد.
انتهای پیام

captcha