
به گزارش ایکنا از خوزستان، دکتر غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان در مراسم آیین افتتاح ساختمان مرکز آموزش ادارهکل تبلیغات اسلامی خوزستان و دبیرستان دخترانه علوم و معارف اسلامی صدرا که امروز 15 بهمن ماه برگزار شد، با اشاره به چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: خدا را شاکریم که توفیق داد این انقلاب عزیز همچنان پابرجا و استوار به مسیر حرکت خود ادامه دهد.
وی ادامه داد: مدارس صدرا جایگاهی برای تبلیغ فقه جعفری است و هرچه این اماکن گسترش داده شود برای مقابله با دشمنانی که برای زمینگیر کردن دین خدا تلاش می کنند مطلوب تر است و ما هم از این بسط و گسترش حمایت می کنیم.
شریعتی بیان کرد: وقتی که حجم تولید برنامه ها و سرمایه گذاری های دشمن برای بازداشتن حرکت انقلاب اسلامی را می بینیم به این نتیجه می رسیم که هرچه مبانی دینی نظام اسلامی را تقویت از آن حمایت کنیم کم است.
استاندار خوزستان در این مراسم قول احداث یک مدرسه شش کلاسه را داد و گفت: قول ساخت یک مدرسه شش کلاسه مدرسه معارف اسلامی را با عتبار لازم پیگیری می کنیم تا در سال 98 یا اوایل 99 مورد بهره برداری قرار گیرد.
وی اظهار کرد: اگر هدفمان بسط و گسترش معارف اسلامی است باید در عمل هم نشان دهیم و یک مدرسه متناسب با نیاز دانش آموزان ساخته شود. ما نمی توانیم در حرف به این مسئله توجه کنیم اما در عمل حداقل ها را که ساخت مدرسه است را برای دانش آموزان فراهم نکنیم.
انتهای پیام