کد خبر: 3793119
تاریخ انتشار : ۰۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۸

گفتمان‌سازی ملی برای مبارزه با قاچاق در کشور

گروه سیاست و اقتصاد ــ نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری بر لزوم گفتمان‌سازی ملی مبارزه با قاچاق در کشور تأکید کرد و گفت: باید با توسل به تبلیغات گسترده رسانه‌های جمعی بتوانیم مسئولان را مجاب کنیم تا راه‌حلی برای مبارزه با این معضل اقتصادی پیدا کنند.

لزوم گفتمان‌سازی ملی مبارزه با قاچاق در کشور

حجت‌الاسلام‌والمسلمین عسگر دیرباز، نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری در گفت‌وگو با ایکنا از آذربایجان غربی، با اشاره به اینکه برای مبارزه با قاچاق، باید گفتمان‌سازی ملی در کشور ایجاد شود، اظهار کرد: اگر این گفتمان‌سازی صورت بگیرد، یقیناً وضعیت جامعه رو به بهبودی خواهد رفت و فشار اقتصادی کمتری نیز به مردم وارد خواهد شد.
وی ادامه داد: گفتمان‌سازی ملی مبارزه با قاچاق در کشور از طریق رسانه‌های جمعی همچون سایت‌ها و خبرگزاری‌ها و حتی صداوسیما می‌تواند مسئولان را مجاب کند تا به فکر راه‌حلی برای مبارزه با این معضل اقتصادی بیفتند.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین دیرباز با بیان اینکه برخورد با قاچاق‌های غیرسازمان‌یافته، بر عهده تعزیرات حکومتی است، بیان کرد: متاسفانه این سازمان نیز برای برخورد و مبارزه با این نوع قاچاق، فعالیت چندانی ندارد و این در حالیست که قوه قضائیه عملکرد مطلوب و قابل قبولی را در راستای مبارزه با قاچاق سازمان‌یافته انجام داده است.
وی گفت: با برخورد قهری نمی‌توان مرزها‌ی کشور را کنترل کرد، به همین دلیل دولت باید با تأمین مشاغل مناسب، در راستای بهبود وضعیت زندگی مرزنشینان اقدام کند؛ چراکه این نوع برخورد، پاسخگوی امنیت مرزها نبوده، بلکه معیشت و اشتغال مرزنشینان باید توسط دولت تأمین شود.
انتهای پیام

captcha