کد خبر: 3794336
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۵
حسینی:

فرزندانمان هوش معنوی بالایی دارند

فرزندانمان هوش معنوی بالایی دارند گروه اجتماعی - مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان فرزندان ما هوش معنوی بالایی دارند، با تمسک به آموزه‌های دینی، مسئولیت‌پذیری را به آنان آموزش دهیم، باید برای تدیّن، انسانیت و اخلاق فرزندان خود هزینه کنیم.

فاطمه‌السادات حسینی، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان در گفت‌وگو با ایکنا از کرمان، به جایگاه زن در جامعه اسلامی اشاره کرد و گفت: اگر در جامعه اسلامی مادران منزلت پیدا کردند به دلیل وجود بانویی ارزشمند به نام حضرت فاطمه زهرا(س) است.
وی با تقدیر از دست‌اندرکاران برگزارکننده کنگره 6 هزار و 500 شهید استان کرمان افزود: این شهدای بزرگ را مادرانی تربیت کردند که در مکتب این بانوی گرانقدر اسلام درس آموخته بوده‌اند.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان به ارتباط میان خانواده و جامعه پرداخت و با تأکید بر اینکه برای ایجاد یک جامعه سالم باید خانواده سالمی را داشته باشیم، تصریح کرد: ریشه تمام آسیب‌ها و مشکلات به خانواده برمی‌گردد و اگر بخواهیم این بانو را الگو قرار بدهیم باید سه نسخه را مد خود نظر قرار دهیم.
وی اولین آن را آگاهی‌بخشی و اطلاعات عمومی ذکر و تصریح کرد: باید عقلانیت و دانش فرزندان را بالا ببریم و حس کنجکاوی را در آنان تقویت کنیم، این مساله‌ بسیار مهم است که متاسفانه از کنار آن به راحتی عبور می‌کنیم و آن را نادیده می‌گیریم.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان معنویت را شاه‌کلید تربیت فرزندان دانست و تأکید کرد: فرزندان ما هوش معنوی بالایی دارند، با تمسک به آموزه‌های دینی، مسئولیت‌پذیری را به آنان آموزش دهیم، باید برای تدیّن، انسانیت و اخلاق فرزندان خود هزینه کنیم.
وی محبت را سومین ویژگی مؤثر خواند و بیان کرد: محبت مهمترین اصل بوده و در تربیت فرزندان بسیار اهمیت دارد که از کمبودهای شخصیتی مانند اضطراب، خشم افسردگی و ... جلوگیری می‌کند.
وی اظهارکرد: باید از وجود حضرت زهرا(س) و حضرت علی(ع) استفاده کرده و کاستی‌های خود را در این زمینه جبران کنیم تا فرزندان ما عشق و علاقه را در خیابان جست و جو نکنند.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان به اقدامات حوزه استانداری در امور بانوان پرداخت و گفت: همه اقدامات در سال 97، با هدف تحکیم بنیان خانواده و تقویت جایگاه آن انجام شده است.
وی یکی از مهمترین کمیته‌های سال 97 را کمیته بانوان در حوزه شهیدان زن خواند و تصریح کرد: ما در استان کرمان 22 شهیده زن داریم که برنامه‌های فرهنگی در این زمینه را آغاز کرده و آن را ادامه می‌دهیم.
حسینی کنگره 6 هزار و 500 شهید استان کرمان را بر مبنای آموزش دانست و تأکی کردد: دایره‌المعارف زنان را آغاز کردیم که سال 98 به پایان می‌رسد.
انتهای پیام

captcha