به گزارش ایکنا، در این شماره، مطالبی از قبیل، «اصلاح ساختار مدیریت منابع آب در وزارت نیرو با کمک مرکز الگوی اسلامی – ایرانی پیشرفت»، «دلایل اجرایی نشدن برنامههای پنجساله توسعه»، «بررسی و اصلاح سند الگوی اسلامی – ایرانی پیشرفت موجب ارتقای آن میشود»، «اهمیت فضای مجازی در مناسبات اجتماعی و تحولات جهانی»، «تفاوت اساسی الگوی پیشرفت با مدلهای رایج توسعه، مسئله عدالت است»، «تبیین رابطه نسبت حکومت مدنی با الگوسازی پیشرفت»، «نقش شرکتهای دانشبنیان در افق 50 ساله»، «عدالت مفهومی عام برای همه ادیان و مکاتب است» و «انقلاب صنعتی چهارم یا رنسانس نو؟» منتشر شده است.
در بخشی از این ماهنامه با عنوان «بررسی و اصلاح سند الگوی اسلامی – ایرانی پیشرفت موجب ارتقای آن میشود» آمده است: هادی اکبرزاده، عضو شورای عالی مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت در نشست «بررسی و تبیین فرآیند نگارش و مزیتهای نسبی سند الگوی اسلامی – ایرانی پیشرفت» اظهار کرد: برای پیشرفت نیازمند این هستیم که یک الگوی بومی و ملی داشته باشیم. برای این مهم نیازمند نقشه راه بودیم که طی کنفرانسی که برگزار شد، یک نقشه راه مناسب و دقیق تدوین شد.
وی میگوید: این سند نیازمند این است که با بررسیهای بیشتر نخبگان حوزوی مورد ارزیابی جدی قرار بگیرید و این ارزیابیها به مرکز ارجاع داده شود، از جمله مشکلات سندهایی که تاکنون در کشور تهیه شده این است که گفتمانی برای اسناد ایجاد نشده است.
اکبرزاده معتقد است: هسته مرکزی پیشرفت، تربیت است که در سند به این مهم توجه ویژه شده است. برای هر واژهای بحثهای مختلفی صورت گرفته و حاصل خرد جمعی کارشناسان بوده است. به عبارت دیگر انتخاب واژگن بسیار دقیق بوده است.
یادآور میشود این شماره در 10 هزار نسخه چاپی و 70 هزار نسخه الکترونیکی منتشر شده است.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این ماهنامه با شماره 88019447 تماس برقرار کنید.
انتهای پیام