کد خبر: 3795897
تاریخ انتشار : ۱۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۰:۱۱

مصوبه جلسه اخیر اتحادیه قرآنی گلستان اعلام شد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد ــ مصوبه هفدهمین جلسه هیئت مدیره اتحادیه قرآنی گلستان اعلام شد.

به گزارش ایکنا؛ هفدهمین جلسه هیئت مدیره اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های فرهنگی ـ مردمی قرآن و عترت گلستان و آخرین جلسه این هیئت مدیره در سال 97 اعلام شد.
برنامه‌ریزی جزئیات همایش مدیران مؤسسات قرآنی استان و تصویب برنامه‌های سال آینده اتحادیه و همچنین برنامه‌ریزی برای ایام رجب به ویژه ایام اعتکاف که با آغازین روزهای سال نوروز تقارن دارد، از جمله مصوبات این جلسه بود.
همچنین در آغازین روزهای این هفته نیز نشست‌های مشترکی از سوی اتحادیه قرآنی گلستان با منتظر حجت، مدیر صدا و سیما استان گلستان و دیگر مسئولان قرآنی ارگان‌ها و دستگاه‌های استان به منظور گسترش فعالیت‌های قرآنی تشکیل شد.
یادآور می‌شود، سیدمرتضی حسینی امین، سیدمحمد حسینی واعظ، آمنه افتخارالدین، محترم قلی‌پور و تاج‌محمد قریشی از جمله اعضای اصلی هیئت مدیره اتحادیه و سیدنفیسه حسینی واعظ، سیدسکینه موسوی، سمیه حق پرست به عنوان اعضای اصلی هیئت بازرسی اتحادیه قرآنی استان گلستان هستند.
انتهای پیام

captcha