کد خبر: 3796484
تاریخ انتشار : ۱۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۲

زکات موجب تسلط بر حب دنیایی و هواهای نفسانی می‌شود

زکات موجب تسلط بر حب دنیایی و هواهای نفسانی می‌شود گروه اجتماعی- نماینده ولی فقیه در استان کردستان کاهش وابستگی به دنیا و از بین بردن بخل و طمع را از دیگر فواید زکات عنوان کرد و گفت: افراد با پرداخت زکات بر هواهای نفسانی و حب دنیایی خود مسلط می‌شوند و این رستگاری مایه رشد انسان می‌شود.

به گزارش ایکنا از کردستان، آیت‌الله سیدمحمد حسینی‌شاهرودی، نماینده ولی فقیه در استان کردستان امروز، 18 اسفندماه در گردهمایی زکات شهرستان دیواندره با بیان اینکه زکات یک فریضه الهی بوده که حکمت‌های زیادی برای جامعه اسلامی دارد، اظهار کرد: برقراری عدالت اجتماعی و بهره‌مندی همه اقشار جامعه از نعمت‌های الهی از جمله این حکمت‌ها است.
وی افزود: یکی دیگر از حکمت‌های زکات این بوده که به مسلمانان اجازه داده است، از راه صحیح صاحب ثروت شوند به شرط آن که زکات آن را به نیازمندان پرداخت کنند.
آیت‌الله حسینی‌شاهرودی بیان کرد: زکات سهم خداوند برای نیازمندان است و بسیاری از افراد با همین زکات به جایگاه مناسب اجتماعی رسیده‌اند.
وی کاهش وابستگی به دنیا و از بین بردن بخل و طمع را از دیگر فواید زکات عنوان و بیان کرد: افراد با پرداخت زکات بر هواهای نفسانی و حب دنیایی خود مسلط می‌شوند و این رستگاری مایه رشد انسان می‌شود.
نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری یادآور شد: هیچ کس با پرداخت زکات فقیر نمی‌شود و برعکس مایه رشد در مال و فضائل انسانی خواهد شد و خداوند چند برابرش را به انسان می‌دهد.
انتهای پیام

captcha