کد خبر: 3796502
تاریخ انتشار : ۱۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۶

وقف 121 متر مربع زمین با نیت ساخت مسجد بانوان در سقز

وقف 121 متر مربع زمین با نیت ساخت مسجد بانوان در سقز گروه اجتماعی- خیرین سقزی یک قطعه زمین به مساحت ۱۲۱متر مربع و ارزش ریالی 150 میلیون ریال با نیت ساخت مسجد برای بانوان روستای نورآباد(شاشاکل) وقف کردند.

جهاندار امجدی، رئیس اوقاف و امورخیریه شهرستان سقزدر گفت‌وگو با ایکنا از کردستان، اظهار کرد: واقفان خیراندیش وارث مرحوم محمدامین شکری یک قطعه زمین خود را واقع در روستای نورآباد(شاشاکل) بخش امام شهرستان سقز وقف کردند.
وی افزود: این واقفان خیراندیش شش دانگ یک قطعه زمین خود به مساحت ۱۲۱متر مربع و ارزش ریالی 150 میلیون ریال را با نیت ساخت مسجد بانوان روستای نورآباد(شاشاکل) وقف کرده‌اند.
امجدی عنوان کرد: این چهارمین وقف سال جاری در شهرستان سقز است که نشانگر نوع دوستی و خیراندیشی مردم شریف و متدین شهرستان سقز در راستای ترویج و توسعه فرهنگ ساخت مسجد است.
وی با بیان اینکه مردم شهرستان سقز همت والایی در رفع نیازهای جامعه و به ویژه مساجد دارند، عنوان کرد: رفع مایحتاج مساجد نیت اکثر قریب به اتفاق واقفان خیراندیش شهرستان سقز را شامل می‌شود.
رئیس اوقاف و امورخیریه شهرستان سقزدر پایان یادآور شد: شهرستان سقز دارای ۳۵۲ موقوفه و هزار و ۴۷۴ رقبه می‌باشد.
انتهای پیام

captcha