کد خبر: 3801599
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۸:۳۴

گرامیداشت اعیاد شعبانیه در مسجد جامع غدیر خم

کانون خبرنگاران نبأ ــ به مناسبت گرامیداشت اعیاد شعبانیه مسجد جامع غدیر خم با برگزاری مراسم جشن و سخنرانی میزبان عاشقان اهل بیت(ع) می‌شود.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ به مناسبت میلاد با سعادت امام حسین(ع) و گرامیداشت روز پاسدار مراسم جشنی روز دوشنبه، 19 فروردین‌ماه بعد از اقامه نماز مغرب و عشا در مسجد جامع غدیر خم برگزار می‌شود.
همچنین برگزاری مراسم گرامیداشت سالروز میلاد حضرت ابوالفضل(ع) به همراه روز جانباز و میلاد امام زین‌العابدین(ع) با سخنرانی حجت‌الاسلام عبدوس در روزهای 20 و 21 فروردین‌ماه از دیگر برنامه‌های این مسجد به شمار می‌رود.
عاشقان اهل بیت(ع) جهت شرکت در این برنامه‌ها می‌توانند به مسجد جامع غدیر خم واقع در پاسداران، خیابان شهید کشوری(نگارستان هشتم)، خیابان مسجد، نبش کوچه شهید آجرپز مراجعه کنند.
یادآور می‌شود، کارگاه‌های آموزشی «طب سنتی و اسلامی» روز شنبه، 17 فروردین‌ماه با سخنرانی معصوم‌نیا و در روز یکشنبه، 18 فروردین‌ماه با سخنرانی روازاده در این مسجد برگزار شد.
مهسا اسفندیاری
انتهای پیام
captcha