کد خبر: 3801829
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۳

بیستمین سالگرد شهادت شهید صیاد شیرازی در موزه انقلاب

کانون خبرنگاران نبأ ــ مراسم بزرگداشت بیستمین سالگرد شهادت شهید سپهبد علی صیاد شیرازی با حضور مقامات لشکری و کشوری چهارشنبه، 21 فروردین ماه در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار می‌شود.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ مراسم بزرگداشت بیستمین سالگرد شهادت شهید سپهبد علی صیاد شیرازی با حضور مقامات لشکری و کشوری در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار می‌شود.

این مراسم چهارشنبه، 21 فروردین ماه ساعت 11 الی 12:30 در سالن خلیج فارس برگزار خواهد شد.

شایان ذکر است؛ حضور در این مراسم برای عموم آزاد است و علاقه‌مندان می‌توانند برای شرکت در این مراسم به موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس مراجعه کنند.

سرلشکر شهید صیاد شیرازی در سال ۱۳۲۳ در شهرستان درگز در استان خراسان متولد شد. او پس از اتمام تحصیلات ابتدایی و دبیرستان وارد دانشکده افسری و در سال ۱۳۴۶ موفق به اخذ دانشنامه لیسانس از آن دانشکده شد.

وی پیش از پیروزی انقلاب اسلامی به‌مدت چندسال در بخش‌های مختلف ارتش به ویژه در غرب کشور به پاسداری از کشور پرداخت و در سازماندهی و فعالیت نیروهای انقلابی در ارتش تلاشی گسترده داشت.

تلاش‌های وی پس از پیروزی انقلاب اسلامی در ساماندهی ارتش و ساختار نیروهای مسلح متجلّی شد. از مهم‌ترین اقدامات او پس از پیروزی انقلاب اسلامی، می‌توان به تهیه طرح‌های عملیاتی که منجر به شکستن حصر شهرهای سنندج و پادگان‌های مریوان، بانه و سقز شد، اشاره کرد.

امیر شجاع سپاه اسلام در شهریورماه سال ۱۳۷۲ با حکم فرماندهی معظم کل قوا به سمت جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح منصوب شد. شهید صیاد شیرازی در 16 فروردین ۱۳۷۸ با حکم مقام معظم فرماندهی کل قوا به درجه سرلشگری نایل آمد.

سرانجام شهید علی صیادشیرازی روز شنبه، ۲۱ فروردین ماه ۱۳۷۸ در حوالی خانه‌اش مورد سوء قصد عوامل تروریست قرار گرفت و به شهادت رسید.

خدیش‌ واحد

انتهای پیام

captcha