کد خبر: 3802975
تاریخ انتشار : ۲۳ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۰

عضویت ۱۰ هزار دانش‌آموز گیلانی در کانون‌های مساجد

عضویت ۱۰ هزار دانش‌آموز گیلانی در کانون‌های مساجد گروه اجتماعی ــ مسئول کانون‌های مساجد گیلان با بیان اینکه ۶۵ درصد اعضای این زیر ۵۰ سال سن دارند، اظهار کرد: ۱۰ هزار دانش‌آموز گیلانی در کانون‌های مساجد عضویت دارند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدعلی رضوانی‌نژاد،‌ مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان گیلان، در گفت‌وگو با ایکنا از گیلان، با بیان اینکه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد بزرگترین و منسجم‌ترین مجموعه مردم‌نهاد در کشور است،‌ اظهار کرد: در حال حاضر 22 هزار کانون‌ فرهنگی و هنری مساجد در کشور وجود دارد.

وی با اشاره به عضویت بالغ بر یک میلیون و 500 هزار نفر در کانون‌های مساجد سراسر کشور،‌ افزود: در جریان سیل اخیر اعضای کانون‌های مساجد در کمک به سیل‌زدگان اقدامات خوبی انجام دادند.

مسئول کانون‌های مساجد گیلان به فعالیت 917 کانون در گیلان اشاره کرد و گفت:‌ در حال حاضر 45 هزار و 6 نفر عضو کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان هستند و در سامانه «بچه‌های مسجد» ثبت‌نام کردند.

رضوانی‌نژاد با اشاره به گستره کانون‌های مساجد، به ظرفیت بالای کانون‌ها اشاره کرد و یادآور شد:‌ فعالیت 250 کتابخانه ثابت در مساجد استان، 51 خانه نور و 21 کانون‌ تخصصی از جمله این ظرفیت‌هاست. البته در نظر داریم کتابخانه‌های سیار هم راه‌اندازی کنیم.

وی با بیان اینکه 65 درصد اعضای کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد گیلان زیر 50 سال سن دارند، خاطرنشان کرد: 10 هزار دانش‌آموز گیلانی در کانون‌ها عضویت دارند که 17 درصد کل اعضا را تشکیل می‌دهند.

این مسئول فرهنگی با تاکید بر لزوم استفاده از ظرفیت مساجد برای فرهنگ‌سازی، اضافه کرد: 61 درصد از اعضای کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد گیلان را آقایان و 49 درصد اعضا را بانوان تشکیل می‌دهند.

انتهای پیام

captcha