کد خبر: 3803564
تاریخ انتشار : ۲۵ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۰

داعش مسئولیت حمله به شیعیان پاکستان را برعهده گرفت

گروه بین‌الملل ــ گروه تروریستی داعش با انتشار بیانیه‌ای، مسئولیت انفجار در بازار میوه منطقه هزارگنجی کویته (مرکز استان بلوچستان پاکستان) و هدف قرار دادن شیعیان را برعهده گرفت.

به گزارش ایکنا به نقل از «فارس»؛ داعش قبل از این نیز در کراچی و بلوچستان حملات متعددی را علیه شیعیان طراحی و اجرا کرده بود.

شیعیان پاکستان در اعتراض به حملات تروریستی امروز 25 فروردین (14 آوریل) و روز گذشته 24 فروردین (13 آوریل) در شهر کویته تحصن کردند.

شیعیان پاکستان هفته‌های اخیر نیز در اعتراض به تداوم قتل‌های هدفمند تروریستی، تظاهرات و تجمع برگزار کردند و امروز نیز گروه‌های مذهبی و اجتماعی در شهر کویته دست به تحصن زده‌اند.

برخی از مسئولان استانی بلوچستان در محل تحصن حضور یافتند و با معترضان مذاکره کردند، ولی این مذاکرات موفقیت‌آمیز نبود.

یادآور می‌شود، صبح روز جمعه 23 فروردین (12 آوریل) انفجار مهیبی در بازار میوه منطقه هزارگنجی واقع در کویته، مرکز ایالت بلوچستان پاکستان به وقوع پیوست که بر اثر آن 20 نفر کشته و 48 نفر زخمی شده‌اند. بیشتر قربانیان این حادثه تروریستی از قوم هزاره و شیعیان بودند.

انتهای پیام

captcha