کد خبر: 3808294
تاریخ انتشار : ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۹:۲۱

سیل ۳۵ هزار میلیارد تومان به مردم در کشور خسارت زد‍

گروه اجتماعی- وزیر کشور در نشست با علمای اهل سنت خراسان‌شمالی گفت: امسال ۲۵ استان در سیل دچار آسیب شدند که این حادثه بیش از ۳۵ هزار میلیارد تومان به مردم خسارت وارد کرد.

سیل ۳۵ هزار میلیارد تومان به مردم در کشور خسارت زد‍

به گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور امروز ۱۲ اردیبهشت در نشست با علمای اهل سنت استان اظهارکرد: امسال ۲۵ استان در سیل دچار آسیب شدند که سیل اخیر کشور بیش از ۳۵ هزار میلیارد تومان به مردم خسارت وارد کرد که ۱۷۶هزار خانواده در کشور با این حادثه درگیر شدند و هم اکنون لوازم پنجگانه منزل بیش از ۱۰۰هزار خانواده آماده است و به محض آماده‌سازی منازل به آن‌ها واگذار می‌شود.
وی با بیان اینکه در حادثه سیل اخیر کشور سیل فداکاری مردم توانست بر سیل طوفان آب غلبه کند، افزود: اولین اقدام در شرایط فعلی پرداخت خسارت‌ها به سیل زدگان است که این پرداخت‌ها از گرگان آغاز شده است و به طور جدی ادامه پیدا خواهد کرد.
رحمانی فضلی یادآورشد: جمهوری اسلامی ایران از تنوع قومیتی فراوانی برخوردار بوده و در عین حال وحدت و انسجام خوبی بر کشور حاکم است
مردم در مقاطع زمانی و در فراز و فرودهای مختلف با رشادت و جانفشانی‌های خود توانستند از عزت، استقلال و آزادی نظام مقدس جمهوری اسلامی دفاع کنند.
وی عنوان کرد: در مذاکرات هسته‌ای حرف ما حق بود و طبق قوانین بین المللی جمهوری اسلامی ایران مجاز به برخورداری از پیشرفت‌های علمی می‌باشد.
رحمانی فضلی خاطرنشان کرد: بهره مندی جمهوری اسلامی از سلاح‌های نظامی با هدف بازدارندگی است.
انتهای پیام

 

captcha