کد خبر: 3810063
تاریخ انتشار : ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۳

روزه‌داران طرقبه مهمان سفره افطار واقفان می‌شوند

کانون خبرنگاران نبأ ــ همزمان با ماه ضیافت الهی، نیت واقفان شهرستان طرقبه شاندیز برای افطار روزه‌داران اجرایی می‌‌شود.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ همزمان با ماه رمضان ماه میهمانی خدا تعداد 12 موقوفه با نیت افطاری، روضه‌خوانی و تعزیه‌داری ویژه ماه مبارک رمضان در سطح شهرستان و روستاهای اطراف اجرای نیت می‌شوند.

موقوفات حاج ملا محمدتقی روستای دهبار، کربلایی علی نصر، حاج ملامحمد در بخش طرقبه و موقوفات مسجد امام حسین(ع) روستای گراخک، آقاحسین ولد حاج علی‌اکبر و حاجی محمد در بخش شاندیز از جمله این موقوفات هستند که در ماه رمضان اجرای نیت می‌شوند.

ارزش اجرای نیت این 12موقوفه 190میلیون ریال است که با اجرای نیت موقوفات مرتبط با ماه مبارک رمضان در طرقبه شاندیز از ابتدای ماه رمضان تا پایان ماه مبارک بیش از ۳ هزار روزه‌دار مهمان سفره‌های افطاری ضیافت الهی در سطح این شهرستان می‌شوند.

اعظم دوست‌حصار 

انتهای پیام

captcha